Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem

63 pregleda · 8 odgovora · otvorena 20.05.2010. u 23:48

Imam problem sa ovim ,
Od jutros sam primjetio da mi nije nesto uredu sa kompom , upalim ga i sve je ok neko vrijeme , i poslje nekoliko odjednom pocne da radi kako "nevalja" .. Brka slova , ja stavim a ono upise * ja stavim br. 9 ono # i sve tako , zastopkiva i nzm sta mu je ,
primjetio sam novi "FILE " na kompu i zove se
Lsass.exe
kad probam da ga ugasim preko GAMEBOOSTERA , kad ulazim u cs , ono mi odbrojava 1 min prije RESTART kompa ? nekontam zasto , sta je to , u ceme je problem :S ???

Nemojte spamat pls ...
Ovak, virus ne znam kako se tačno zove, ali postoji, pojavio se na radiu FBiH, da, na RADIU!!!

On brka sva slova na tastaturi, jednostavno obori sistem te ga vrati, nemoguće je raditi s njim.

A lsass.exe nipošto ne diraj, a ako si primijetio taj POČETNI fajl primijetit ćeš i smss.exe, ni njega ne diraj, to su sistemski fajlovi i nisu zaraženi... I ja sam sumnjao u njih kad sam imao virus i totalno sjebao sistem, sve otišlo u pi**u materinu, a samo sam htio igrati CoD4 MP :(
za sve komplikovane probleme postoji jednostavno rijesenje: SYSTEM RESTORE!
Buduci_Traceur je napisao/la:
za sve komplikovane probleme postoji jednostavno rijesenje: SYSTEM RESTORE!
da brate al ja to nemam :S ,
kijo je napisao/la:
da brate al ja to nemam :S ,
start>all programs>accessories>system tools>system restore

start>all programs>accessories>system tools>system restore

onda ? opisi malo nisam rdiao nika doov :S
kijo je napisao/la:
onda ? opisi malo nisam rdiao nika doov :S
pa kada to uradish otidji na "restore my computer to an earlier time" pa "next",zatim izaberes datum kad nisi imao taj problem pa "next" i zatim kada ti restore-a restartovat ce ti se pc i svi instalirani file-ovi koje si instalirao nakon tog datuma ce nestati(ALI SAMO INSTALIRANI FILE-OVI,barem ja tako mislim)
pa kada to uradish otidji na "restore my computer to an earlier time" pa "next",zatim izaberes datum kad nisi imao taj problem pa "next" i zatim kada ti restore-a restartovat ce ti se pc i svi instalirani file-ovi koje si instalirao nakon tog datuma ce nestati(ALI SAMO INSTALIRANI FILE-OVI,barem ja tako mislim)
hvala uradio sam ok je sve sad :D hvala :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.