Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Svercevi, puskice, salabahteri....

143 pregleda · 15 odgovora · otvorena 20.05.2010. u 21:06

Pozdrav zanima me vase misljenje o svercevima.... ili kako se to kod vas kaze????
znam da ovo nije skola.ba ali cisto onako......

e vo da ja krenem od sebe dns pisali test iz kemije a ja ladno stavio dva sverca ispod desta i deri a ova me profesorka nije ni skontala.... jbg u tom je caka svercanja ko i pod hrvatskim dobio 4 a neam blage da me to pitas......
da cujem vas??
Sutra mi završava školovanje.

U 4 godine srednje švercevi su bili moj najbolji prijatelji. :D
ne seri,uspio prepisat i nije te vidjela :O
sta imam misliti o njima,ni oni ne misle nista o meni
De nauči pisat', je***i te Džoniji.
Kod nas u skoli mi uzmemo kod nekoga i smanjimo velicinu papira i kopiramo sve se moze prepisat a stane citava sveska probajte radi 100% ;)
aer0 je napisao/la:
ne seri,uspio prepisat i nije te vidjela :O
sta imam misliti o njima,ni oni ne misle nista o meni :r
pa kazem ti poanta je svercanja da te neuvati evo dns je rekla kog uvatim dacu mu kecs za kraj i nema ispravaka a ja ga ladno izvadio iz djepa bio jesam malo sumnjiv jer sam gledao stalno u nju ali nije me skontala!!!!!!!
nije za svaku budalu :D:D:D:D:D

EDIT: blood elves uh to je meni normala ja ga napisem u wordu font mi je 8 i deri... ja umjesto da ucim ja napravim sverc i mirna bosna... :):):)
9 godina skole vec i sverc mi je najbolji drug , a i sverc preko granice mi neide lose :D
Najjači su ofirni folovi za koje profesori misle da su isfurali, il' da neaš muda za to, npr na fizici sam papir A4 formata zgužvao, bacio jaranu - uradi mi ovaj 2 zadatka, zgužva - baci nazad,a ja papir odmotam i na sto stavim kod testa, prepišem i dobijem pozitivnu
Profesori me zovu font 4.
Pa tako da skontajte sta radim s njima...

Sto znam prepisat niko ne zna :)
SPEC7RE je napisao/la:
Najjači su ofirni folovi za koje profesori misle da su isfurali, il' da neaš muda za to, npr na fizici sam papir A4 formata zgužvao, bacio jaranu - uradi mi ovaj 2 zadatka, zgužva - baci nazad,a ja papir odmotam i na sto stavim kod testa, prepišem i dobijem pozitivnu :)
ap da meni danas drug sto sjedi pokraj mene inace kao STREBER kaze on meni da mu kazem jedan zadatak i tj da mu procitam iz testa i ja moj sverc stavio na njegov test on se tako us*o kaze mici brzo jesi ti normalan tamo vamo.... hhhhh e ja puko od smjeha....
Ako nisam naučio, zovnem malo profu da pomogne ili havera iz klupe. Nikada se nisam služio tim (sem na muzičkom u osnovnoj i ponekad njemačkom )
deklok je napisao/la:
ap da meni danas drug sto sjedi pokraj mene inace kao STREBER kaze on meni da mu kazem jedan zadatak i tj da mu procitam iz testa i ja moj sverc stavio na njegov test on se tako us*o kaze mici brzo jesi ti normalan tamo vamo.... hhhhh e ja puko od smjeha....
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
Eh volio bih vas vidjet kad se zaposlite i kad pocnete radit' .
Da vidim sta cete tad prepisat .
I kao sto jedan moj drug kaze : "j**o ocjenu vazno je znanje"
Inace prolazio sve vrlodobrim i dobrim mozda nezz a mogao prolazit 5.0 prosjekom da je htio da ga zovu "streber" al et nije htio, a opet sve zna sad i ima znanje, a oni sto su platili razrede ocjene ili nosali đonove oni sad izpastaju

Tebi GL i svima vama
ipak svak svoj zivot ima i nek radi sa njim sta god hoce ...
hehe meni su najjaci ono ofirni njih najteze skonta :D
papir A4 na sto nikad me dosad nisu skontali :D
Kad imam neki teži ispit na faksu onda profesorove prezentacije i predavanja kopiram u Word , malo povećam font i onda lagano :), ispit iz genetike položio tako.
Thank God for windows mobile 6.1 :)
ja iz matematike sve napisem na papir i prepisem i na kraju casa mi ispadne i vidi nastavnica i smanji ocjenu ja psujem!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.