Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kupoprodaja

109 pregleda · 12 odgovora · otvorena 18.05.2010. u 23:03

C/P :

Ovo je službena tema za kupoprodaju. Više nije dozvoljeno otvaranje tema u vezi kupoprodaje. Sve što imate prodati / kupiti postavite ovdje. Sve ostale teme će biti obrisane, autori sankcionisani. Tema će biti među zanimljivim i sticky. Nema šanse da je ne zapazite.

Razlog zbog ovog je taj što dnevno imamo previše ovakvih tema, index se puni kupoprodajom, one malo korisnije i bolje teme nestanu. Zbog čega se kasnije javljaju duple teme ovih korisnijih. Ovako se nadamo da ćemo barem malo dovesti reda.

Zamolio bih vas da pišete uredne i pregledne postove. Ukoliko imate slike od proizvoda, uploadujete u thumbu. Kratke i jasne informacije o proizvodu. Sve ostalo će se brisati.

- Ako ste zainterisovani za neki proizvod, nemojte se citirati ovdje nego preko msn ili pm-a.
-Ukoliko prodate svoj proizvod, zamolio bih vas da me obavijestite preko pm, gb ili msn-a da mogu uklonuti oglas.
- Tema će se čistiti svaka 2-3 dana. Brisat će se oglasi stariji.

Pogledati i ovo obavezno.

G.ba Administracija

Stara tema se zagubila,dižem novu,nadam se da nije problem. ;)

===================================================

PRODAJEM 2X256 RAM MEMORIJE 15 KM DDR (OBICNI)

http://ftsicarbootsale.com/upload/20.jpg

Cuj nadam se da nije problem, pa je l' ti tesko pitat nekog od globala i admina?

A i otvarate ove teme samo kad vi imate nesto prodat', inace vas boli briga.
archie je napisao/la:
Cuj nadam se da nije problem, pa je l' ti tesko pitat nekog od globala i admina?

A i otvarate ove teme samo kad vi imate nesto prodat', inace vas boli briga.
A sto je najgore daju c/p od originalne teme gdje pise da se ne smiju vise otvarati teme tog tipa :S fail
cRANk je napisao/la:
A sto je najgore daju c/p od originalne teme gdje pise da se ne smiju vise otvarati teme tog tipa :S fail
A da mozda ja nisam pitao nekoga global moda ? a da ti kretencicu nemoras biti svakom loncu poklopac...

AKO NEMAS STA RECI NE GLUPIRAJ SE !

NE CITIRAJ NA PM ILI GB PA MI PISI KRETENU !

Post dobio šamar od 100kaa

apphex je napisao/la:
A da mozda ja nisam pitao nekoga global moda ? a da ti kretencicu nemoras biti svakom loncu poklopac...

AKO NEMAS STA RECI NE GLUPIRAJ SE !

NE CITIRAJ NA PM ILI GB PA MI PISI KRETENU !
Danas mi se bas nesto citira :S Stara tema se zagubila,dižem novu,nadam se da nije problem. i onda kazes da si pitao nekog :S PS: ne vrijedjaj 
cRANk je napisao/la:
Danas mi se bas nesto citira :S Stara tema se zagubila,dižem novu,nadam se da nije problem. i onda kazes da si pitao nekog :S PS: ne vrijedjaj :-X
PS : JE**M TI SVU FAMILIJU HVALA ! NE CITIRAJ !

apphex je napisao/la:
Ne 'suj kočijašu, jel te tako kući odgajaju ?
united je napisao/la:
Ne 'suj kočijašu, jel te tako kući odgajaju ?
SATRO SKOLOVANA DJECA HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAH

apphex je napisao/la:

8-)8-)8-)

apphex je napisao/la:

Ti lud sad jel ?

Drama.

Necu lockat da vidim dokle cete =)

danke =) 
apphex je napisao/la:
Jesi ti je**n momak a 94 godiste klinac mali od 12 kila ... e svasta ima na ovom g.ba :S

PS : Prodajem ili mjenjam Razer Lacheis sve po dogovru PM/GB

HVALA

Post dobio aplauz od nera_f

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.