Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

BosniaHosting - Fail

234 pregleda · 13 odgovora · otvorena 17.05.2010. u 21:47

Pozdrav svima ,

Cisto da vam javim o profesionalnosti BosniaHostinga.
Ne znam da li su propali jer imaju ovo Bosnia , jer sve nase zivo propada ili je nesta drugo..

"Poštovani,

Žao nam je što Vas moramo obavjestiti da se firma BosniaHosting gasi. Naime, Datacentar gdje su smješteni svi naši serveri je greškom izvršio formatiranje naših servera, tako da su svi podaci izgubljeni. Takođe, morate naći novu firmu koja će hostovati Vaš web site.

Za izmjene DNS podataka na domenama kontaktirajte nas na ovaj email direktno.

Unaprijed Hvala,
Ismir Halilović
BosniaHosting.biz Support Leader
http://www.BosniaHosting.biz";

I šta ja sad da radim , zijanio sam 6 dana rada (jer je stranica radjena za jednu firmu) . Back-up nemam jer je bosniahosting ultra sigurna.
I ko ce meni nadoknaditi pare?

Samo da znate - moja preporuka vam je vise nikad ne kupujte nista od nasih

Tema ponovo , jer je wicky slucajno izbris'o..........
Tema bila prije nekoliko dana
Čuo sam da dolazi neki novi host možda se njemu bude vjerovalo ja ću ga ispitati pa ćemo vidjeti :)
Edit:
Trebalo bi podržati naše firme a ne ih gaziti.
Eto kažu da su dobili formataciju pa stacemo :S

Pa j*b'ga ljudima se slučajno desilo šta možeš sad ? Ništa ...

I sam znaš kakve su firma na bosanskom teritoriju ...

Kreditna i traži ko će ti hostati web : )
To je toliko nahvaljen hosting bio da sam ja pomislio da će to biti neka revolucija u Hostingu... A to za brisanje podataka lažu sigurno, jednostavno nemaju više interesa da drže hosting jer su svi skontali da kiti ne valja.

Post ponovo, nek se vidi.
Tesko za povjerovati da se tek tako "slucajno" obrisu svi podaci
Bas kao sto reLo kaze..
reLo je napisao/la:
To je toliko nahvaljen hosting bio da sam ja pomislio da će to biti neka revolucija u Hostingu... A to za brisanje podataka lažu sigurno, jednostavno nemaju više interesa da drže hosting jer su svi skontali da kiti ne valja.

Post ponovo, nek se vidi.
Svaki web hosting mora imati backup na remote serveru
Čuj back-up nemam jer je Bosniahosing ultra siguran. A zamisli kad bih ti ja rekao da je Bosniahosting bio hackovan i da je pobrisano sve. Šta bi onda imao reć ? Kad su kgb mogli hackovat što ne bi i Bosniahosting. Nije mi te žao trebao si imati back-up
Iz gresaka se uci sljedeci put ces napraviti back up...
Ja sam se iskreno ponadao koliko su nahvalili hosting ali ... Ušao na jedan server, neki ga ljudi hvale, po meni bio čisto sranje (ping mi jedva išao ispod 60, a o chooke i lose da ne pričam), onda bilo nekih čestih obaranje (kud i kamo da je bosniahosting bila toliko proširena firma da su samo nju hakali -.-), obećavanja sad će to ... I evo, kao što sam i posumnjao nakon prvog "hakovanja" ^^
Hosting su vodili neodgovorni ljudi, željni para i brze love, i eto šta na kraju ispadne ^^
Ado je napisao/la:
Čuj back-up nemam jer je Bosniahosing ultra siguran. A zamisli kad bih ti ja rekao da je Bosniahosting bio hackovan i da je pobrisano sve. Šta bi onda imao reć ? Kad su kgb mogli hackovat što ne bi i Bosniahosting. Nije mi te žao trebao si imati back-up
Njegova je greska sto nema back-up, ali koliko retardirana firma moras biti da ti se ovo desi. Ovo sto su napisali kao razlog je suplja. Svi njihovi korisnici ih mogu komotno tuziti.
Ovo je Gamers.ba, tako da ti odjebeš u skokovima odavde.

Post dobio šamar od nera_f

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.