Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Konjic, Jablanica - neko?

208 pregleda · 12 odgovora · otvorena 17.05.2010. u 20:58

Pozdrav svima,
izvinjavam se na naizgled glupoj temi, ali stvarno mi je potrebno.

Treba mi neko iz Konjica, Jablanice itd. (sa tog podrucja).
Planiram ici na Jablanicko sljedece sedmice, biciklom, pa bi mi trebao neko da mi po mogucnosti svaki dan javlja kakvo je vrijeme tamo. Jer ne bih da me uhvati kisa. Ako nekome nije problem samo da mi jednom dnevno napise takvo i takvo vrijeme, pada - ne pada..vruce - hladno i slicno.

Imam prognoze, nije to problem, ali me zanima trenutno stanje.

Hvala unaprijed, zz :)
u konjicu ti evo kisa usula grad nemos se pomac eo jarana callam iz jablanice kaze da je lose i tamo pravo stanje se pogorsava jablanica je na intenzivnoj nejzi nezna se ocel prezivit konjic se drzi jako pa nije djabe KOnj!
: )
Vrijeme je shugavo uzas, znaci, 1h sunca - pa onda 1h pljuska, ne moze ti niko predvidjeti :)
Hvala vam ljudi.
Ma nije mi toliko bitno sad stanje, nadam se da ce stati tamo do srijede. Inace nista :(

Hvala :)
lutalica99 je napisao/la:
Ja sam iz Konjica mogu ti na PM slati jer nemam kredita :D
I mislio sam na pm, sry nisam napisao :D
old_leon je napisao/la:
hoces da ides novom cestom ?

tamo imam kucu ja ^^
Da, ako budemo isli idemo sve normalnim putem, kuda ides autom, samo zaobidjes autoput :)

Ako vrijeme ne bude ok, nista onda :D
karaBATAK je napisao/la:
Da, ako budemo isli idemo sve normalnim putem, kuda ides autom, samo zaobidjes autoput

Ako vrijeme ne bude ok, nista onda
Usput se spusti do Gornjeg Vakufa niz Makljen, hwahha, dodji kod spY-a i mene na fuka, ja castim.
hole je napisao/la:
Usput se spusti do Gornjeg Vakufa niz Makljen, hwahha, dodji kod spY-a i mene na fuka, ja castim. :D
Haha, vidjet cemo :P

Cuj svrati, bas mi je usput :P :D
karaBATAK je napisao/la:
Haha, vidjet cemo

Cuj svrati, bas mi je usput
Rodio sam se u Jablanici, ako navratim tamo ovih dana javim ti, samo mi daj svoj broj
jacky je napisao/la:
Rodio sam se u Jablanici, ako navratim tamo ovih dana javim ti, samo mi daj svoj broj ;)
Aha, ja cu mozda biti preko vikenda. Ali mozda, posto mi vecina prognoza govori da vrijeme nece biti bas najbolje :(

Javim ti do tad :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.