Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PRO BUNNY

788 pregleda · 20 odgovora · otvorena 22.08.2006. u 23:49

Pogledajte najboljeg jumpera na svijetu sta radi po mapama inferno,dust,cbble itd. najbolji pro jumper kojeg su nazvali nick mu je PRO BUNNY pa evo vam site pa vidite http://www.youtube.com/watch?v=DX6x8VBwh-s&mode=related&search=
Po meni teferich je najjaci klip na svijetu .. Sto se tice bhopa ..
respect
1. gledao
2. postoji vec tema o bunny hopu
3. predobar
4. nick u je rSk

@denzE[L] -> Shvacas li ti da si nekoliko puta istu stvar rekao? "da zna, zna da zna al mozda lazem, al mozda zna..itd" ? To sto si napisao mi djeluje kao da si napusen ili pijan mozda

Zadnji edit: 23.08.06 u 00:17:50

skaLa` je napisao/la:
Po meni teferich je najjaci klip na svijetu .. Sto se tice bhopa ..

i meni je ali evo je pro jumper ma da je abasi malo bolji ali et nema veze neznam ni sto sam ovu temu stavljo

ABASI JAVI SE I TI NA OVU TEMU
Meni se cini da je ovo ubrzano i da je abasi malo copy ovog po negdje ma i abasi zna vako malo gravity ubrazno puno ma sta ja znam ja sam gledo movie i piso mozda lazem, ali sta se zna mozda lik zna stvarno meni izgleda da zna samo abasi je moj respekt vidi se lik da zna sve je usporeno a ovdje stvarno sve prebrzo nemozes viditi 2 slike kako treba ali eto valjda zna...
pozZ

auuuu sta lik radi nije humano najaci je na aztecu
jes on pro u bunnyu ocam, al owo zna uraditi vecina pro gamera
hmm nikad nisam znao uradit taj bunny iskreno nisam ni pokusavo puno....ali ono na dustu sta uradi stvarno se cini nemoguce....
Hmm znam nekoliko ovih skokova uraditi. A bruno ako nezna sve onda garantujem da zna vecinu.

btw

1337 OMG i am like him ^^
Ouuuu, prejak bunny hoper! Svaka cast, skidam kapu!
mislim onaj nemam sta za reci fala na odgovorima ako nadzem jos koji klip postavljam temu cya
Nice ...
Svidja mi se ...
A narocito ROCK jump ... KOji nikako da mi uspije ...
ja koliko znam bruno je vecinu ovih stvari uradio !

u svakom slucaju svaka cast
Yooo st' frajer radi, svaka mu cast. . Da je meni oFo znati. . Ja ne znam ni obicni bunny
sve to mogu da uradim osim ono u cbbleu na otvorenom siteu da se sa shina popnem na kutiju
stepa je napisao/la:
sve to mogu da uradim osim ono u cbbleu na otvorenom siteu da se sa shina popnem na kutiju

sve se ovo moglo i u 1.5 (ovisno od mape, al inferno,dust,train je staro )

Zadnji edit: 23.08.06 u 14:09:57

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.