Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SREBRENICA

134 pregleda · 13 odgovora · otvorena 17.05.2010. u 19:14

SUTRA JE OBLJETNICA GENOCIDA U SREBRENICI PA JU PROSLAVITE UZ NAJDRAZE JEDNIM ZESCIM PARTIYEM
Retos?
DA,malo zesci!
I na kraju se Srbi pitaju : "Zašto nas Bošnjaci mrze ?"
empty_king je napisao/la:
I na kraju se Srbi pitaju : "Zašto nas Bošnjaci mrze ?" :r
ETO NEMOGU SPAVAT ZBOG TOGA TURČINE
Umobolni retard....eto zasto g.ba propada...:/
Ne kontam sta zelis da postignes sad sa ovom temom ?

- kontas ti sta si napisao

Ne zelim da te vrijedam tj. da padam na tvoj nivo, ali fakat' ti nije ovo trebalo .

@ Takodjer ovi iznad mene, zasto momka vrijedat ? Pustite idola, nece dugo .
Debil.

To majka samo jednom rađa.
Varda je napisao/la:
Školuj se, obrazuj se, pa onda dođi na forum raspravljati sa ljudima koji vrijede više nego cijela tvoja posrana familija.
Jedan razlog vise zasto sam ja moljakao za status moderatora radi ovakvih debila ! I nikad nista!

Treba jos moderatora dati jer nemozemo svi biti online u isto vrijeme .. vise moderatora i tako da ce uvjek neko od modova biti online i brisati ovakva sranja..
Varda je napisao/la:
MA JE**M SE JA TEBI SA RODITELJIMA :)
empty_king je napisao/la:
I na kraju se Srbi pitaju : "Zašto nas Bošnjaci mrze ?"
Ti si jos retardiraniji. Ko,koga mrzi. Normalan covjek ne moze nikoga mrziti. Ne treba kriviti cjelokupnu naciju zbog neceg sto je uradila saka bolesnih ljudi! A to sto si odgajan da mrzis, to je druga prica.
Nije ovaj idiot jedini koji tako misli o Srebrenici, takav je veliki broj srba na ovom protalu, prepoznat ce se oni o kojima govorim !
O kako je lepo biti glup^^
Jos gori ste Vi sto odgovarate na njegove provokacije,vidite da ima problema u zivoru pa naso se ovde "kurcit".
Kad vidi da nikog nije briga,vratice se u svoj jadni svijet.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.