Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

P:k750i softvare W800

251 pregled · 12 odgovora · otvorena 22.08.2006. u 23:18

Prati kod mene situacije ... kupio W800i i sve sa njim doslo u kutiji pise W800i, kartica 512MB (kod W700i je 256MB), a na profilu kod telefona pise W700i !? Do cega bi moglo biti, software ili sta vec?

Haj ko zna neka javi, a takodjer me zanima moze li se ubaciti software od W800i !?

Btw. kako si ti uradio to sa software-om ?
u mene brat dekodira,prevodi,otkljucava,fleshuje i kaze mi da to nemoze!!!
061 911 860. ovaj lik je meni ubacio softvare na K750 od W800.cijena je 20KM.nazovi ga pa se dogovori sa njim
evo ovako ovo burazovo svevaj K750 i nokia 6630 nova treba dekodirati 450KM
               Xe0n je napisao/la:
u mene brat dekodira,prevodi,otkljucava,fleshuje i kaze mi da to nemoze!!!

brat ti izgleda nije upravu...

moj drugar ima k750i sa softwareom od w800
jednostavno nadjes software na netu i skines ga na svoj mobitel.raspitacu se kako tacno ide pa cu vam javiti , ali moze 100% !!
               ven je napisao/la:
skupo... po oglasima 300-350 sa mmc

u pravu si... ima jeftinijih koliko hoces...

btw. zgembo ovo je tvoja 3. ili 4. tema u zadnjih nekoliko dana u kojoj nesto prodajes... de brate napisi u jednu temu sve sto imas za prodat i zavrsi sa time
               amiGo. je napisao/la:
brat ti izgleda nije upravu...

moj drugar ima k750i sa softwareom od w800
jednostavno nadjes software na netu i skines ga na svoj mobitel.raspitacu se kako tacno ide pa cu vam javiti , ali moze 100% !!

Moze se uraditi to,kao da snimas novi operativni sistem za racunar,tako je isto kod mobitela,samo sto moras imati opremu.Treba ti ja mislim Griffin box(to je za nokia telefone) i pomocu toga na nokiu mozes sam uraditi flash mobitela,tj. uradis update mobitela.Naravno noviji softver,moguce brzi rad telefona,manje gresaka,stabilniji i tako dalje.
Naravno da mozhe software od w800 na k750! Ja sam to radio, jer kad sam kupio telefon, imao sam problema sa tim.. sad mi odlicno radi, brzi je i ima bolji program za pustanje mp3 muzike..

@Chemical Moguce je da ne neko na taj tel. stavljao softver od w700, ili da je stavio na w700 masku od w800...

uglavnom, moguce je.. ne smeta, mozhe da bude samo bolje, i mozhe da se uradi u svakom malo boljem servisu.. cena je 20 km, bude gotovo za 10 min.
ma zavisi koliko je vremena.na koliku brzinu stavis.meni ovaj lik sto je radio stavio na naj sporiju.ven ja sam mmc razvalio al zato nije vise K750 nego je W800i.a ja koliko znam on je po 450KM u oglasima
tvoj buraz mi kaze w810i

jest po softwareu, sto jest pozitivno... ali kvalitet mobitela , konkretno zvucnika i joysticka te dugmadi nije ni blizu w800/810i
btw. kartica je veliki minus zato jer je pravo skupa ...

anyways, evo dogovaram se sa tvojim burazom
danas je K750 otisao.jos nokia ostala.ajmo ljudi jos malo pa nestalo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.