Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Komšinica

199 pregleda · 12 odgovora · otvorena 16.05.2010. u 12:54

Eo naletih na jedan smijesan klip pa reko da se i vi nasmijete.

http://www.youtube.com/watch?v=cn7FIp21Iis&feature=player_embedded

Iz filma Rane

AHahaha
Zabranjeno.Hajd sad Entelu dragom kantirajte temu
synL je napisao/la:
Zabranjeno.Hajd sad Entelu dragom kantirajte temu
Ko te bolan sta pitao Preskoči temu ako ti se ne svidja, a zna se ko se pita ...i ko misli jel zabranjeno il ne. =P
godfella je napisao/la:
Ko te bolan sta pitao Preskoči temu ako ti se ne svidja, a zna se ko se pita ...i ko misli jel zabranjeno il ne. =P
Vidi vidi
HAHAHHHAHHHAHAHAHAHAHHA .

Od pocetka do kraja filma sve su scene prejake .

Samo mi zao debila sto se loze na ovaj film tacnije poceli su prije pola godine air max , kajla i to
godfella je napisao/la:
Ako se brise tema od xx korisnika,brisat ce se i tvoja.Pravila su jednaka za sve clanove?
godfella je napisao/la:
Film je iz '97, kasnis
synL je napisao/la:
Ako se brise tema od xx korisnika,brisat ce se i tvoja.Pravila su jednaka za sve clanove?
Naravno da su jednaka , ali ne moraš ti da to spominješ. Adminstarcija zna svoj posao, i naravno da će kantirati temu kada se tema pogleda.

Što se tiče videa, film je strašan , a ova scena grmi

@ risk

Znam od kada je film , vidiš sta sam napisao , naletio sam na ovaj klip i et' ko nije gledao film moze da pogleda neki insert iz njega.
HAHAHAHAHHA pljuje fol gore, sebe pljune hhahahahahha
Kako sam eksplodirao od smijeha hahahahah
xD Epic , najace kad pljuje wahahahahahaah
http://www.youtube.com/watch?v=qvd6NrThFec&feature=related

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.