Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Avion sa kuhinjom i terasom za promatranje krajolika?

144 pregleda · 13 odgovora · otvorena 16.05.2010. u 10:40

Postoje ljudi koji žele udobnost svog doma nositi svugdje sa sobom, pa čak i kada idu na safari u Afriku. Takvo nešto im zasigurno omogućava kamper-avion sa pet zvjezdica kojeg je dizajnirala britanska kompanija BAE Systems and Design Q.

Luksuzni avion dizajniran je tako da može sletjeti i na kraćim pistama, odnosno svoje putnike odvesti direktno u divljinu. Pri slijetanju dovoljno je pritisnuti samo dugme kako bi se otvorila vrata aviona, a tada putnici izlaze direktno na terasu s koje mogu promatrati predivne krajolike i životinje.

http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti/clanak/100516009
Kakve veze ovo s gamingom ?
iwdnplaysson je napisao/la:
Kakve veze ovo s gamingom ?
Coffee shop - Sve i svasta nadovezano na nista...
TeroweNth je napisao/la:
Coffee shop - Sve i svasta nadovezano na nista...
Ajde ti svirač, bježi
Joj sminke ocm'. Jos ako je sigurnost dobra , onda je dobar haha
Haha svašta!
; ako je nekao gledao ima film drama, onaj rozi avion kada onaj crnac dobije na obestecenje milion $ , nakon sto mu je ispao ker i vjetar ga odnio u avionski motor i on ga samljeo ... i onda kupi rozi avion , ne znam tacno naziv , uglavnom avion ima hidraulike , scena ... disko unutra , do jaja xD
Kad bi se avion trzno sva bi se Hrana po tebi prosula.

Prisjela bi mi i kuhinja i sve
a kako ovi britanci misle da balkon i sve na njemu ostane na svojem mjestu kad avion u zraku leti na brzinama preko 500 km/h i usput lete na 10 ili 12 hiljada metara nad. vis. nezz tacno a kolko ja znam tamo nema puno zraka ?????
MUMME je napisao/la:
a kako ovi britanci misle da balkon i sve na njemu ostane na svojem mjestu kad avion u zraku leti na brzinama preko 500 km/h i usput lete na 10 ili 12 hiljada metara nad. vis. nezz tacno a kolko ja znam tamo nema puno zraka ??
FEJL ..
Pa sigurno nece otvarati vrata u letu xD, nego kad sleti avion
dach0o0o je napisao/la:
FEJL ..
Pa sigurno nece otvarati vrata u letu xD, nego kad sleti avion
Zvijezdo. Hoces mi kupit taj aviJon?
MUMME je napisao/la:
a kako ovi britanci misle da balkon i sve na njemu ostane na svojem mjestu kad avion u zraku leti na brzinama preko 500 km/h i usput lete na 10 ili 12 hiljada metara nad. vis. nezz tacno a kolko ja znam tamo nema puno zraka ??
Oni sjednu tu znas otvore vrate i ovaj znas kad idu kroz oblake onda piju caj i znas one kekse jedu u oblacima i onaj znas i pritisak velik i znas tesko je al piju caj znas.
preseravanje obično

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.