Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

ADSL - zafrkava

240 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.05.2010. u 23:53

- Pozdrav raja , svima vama .

- Imam jedan problem , evo jedva ovo pisem nekako . Posljednja dva dana adsl me zafrkava , odnosno , ja udzem na adsl ono konektujem se i nako 25 sekundi samo izide i stalno tako . Uopste nemogu da budem na netu.

- Ne znam do cega je , provjerio sam modem , splliter i ostalo sve je uredu .

- Meni free zona moze budem na njoj to mi ne izbaciva ali ovaj obicni internet odmah me izbaci nakon 25 sekundi ili 30 .

- Daj raja ako mozete pomoci , znate kako ce mi dobro doci .

- Ko pomogne ali bas pravo nek se javi na PM poslat cu kredita od 1 - 3 KM koliko god zelite .

- Admini molim vas da ne brisete temu , jer mi je ovo jako vazno . Hvalla !
< Meni sve uredu
< zovi 1422 oni ce ti pomoci , bolje nego mi :$
pa mozda ljudi rade nesto,jer ipak povecavaju vam limite sad od prvog pa ajd znaj;)
Ma i meni isto je**m im majku ovim putem po sred pič*e -,-

Samo pucam isto tard -,-
da li ti nakon rada izbaci error Generic Host Procces 32 i moras kliknut send i dont send... javi mi na pm pomoci cu ti
meni je to bilo.. zvao debile, posalju neko dvoje da mi testiraju vezu, kazu sve ok i pokupe se..

zvao sam svaki jbni dan po 3-4 puta, na kraju me prebacili na drugu liniju u centrali i od tad sve radi perfektno :)
Scoped je napisao/la:
meni je to bilo.. zvao debile, posalju neko dvoje da mi testiraju vezu, kazu sve ok i pokupe se..

zvao sam svaki jbni dan po 3-4 puta, na kraju me prebacili na drugu liniju u centrali i od tad sve radi perfektno :)
Stvarno kakve matupe ljudi zapošljavaju to nisu istine.:r
fromat C

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.