Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Loggans's remove?

126 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.05.2010. u 17:05

Zz..Gamersi..Ovako želim da snimam neke movie svoje al kad ovo treba instalirati? Jel kad igram cs ili tek kad snimam demo?
U koji folder treba instalirati jer ja sad instalirao al kad ulazim u server nema mi ono OK tipke .. Ajd pls hellpp.
Napravi kopiju od kantera, jedan da možeš igrati, a drugi da možeš snimat šta već. : )
spY je napisao/la:
Napravi kopiju od kantera, jedan da možeš igrati, a drugi da možeš snimat šta već. : )
hehehe...to ti je pametno..TNX..
Kada si skino Loogans Sprites Remove, pojave ti se 2 foldera Cstrike i Platform. U cstrike ces imati Resource, Sound; sprites, moviemaking, titles. To sve jeddan po jedan prebacis u cstrike na svom kompu "C/programfiles/steam/steamapps/tvojsteam/counter-strike/cstrike"
Kad to zavrsis, otvoris onda Platform i pojavi ti se folder Resource i njega copy/paste u "C/programfiles/steam/steamapps/tvojsteam/counter-strike/platform" i to ti je to
exst3me je napisao/la:
Kada si skino Loogans Sprites Remove, pojave ti se 2 foldera Cstrike i Platform. U cstrike ces imati Resource, Sound; sprites, moviemaking, titles. To sve jeddan po jedan prebacis u cstrike na svom kompu "C/programfiles/steam/steamapps/tvojsteam/counter-strike/cstrike"
Kad to zavrsis, otvoris onda Platform i pojavi ti se folder Resource i njega copy/paste u "C/programfiles/steam/steamapps/tvojsteam/counter-strike/platform" i to ti je to
Opet isto nemogu na serv uci nema mi ono OK..
Najace je ovo spy evo dupliram cs demoe vamo prebacim i tjt..
-BTW hvala na trudu..
ellyx je napisao/la:
Opet isto nemogu na serv uci nema mi ono OK..
Najace je ovo spy evo dupliram cs demoe vamo prebacim i tjt..
-BTW hvala na trudu..
Pa nemoj to jos ubacivati, jer nista nevidis HP, kevlar, metke, roundtime i sl. To ubaci tek nakon sto imas demoe(skines demoe), jer je movie ljepsi kad se nevide pare,kevlar i sl.

Btw. Kopiraj cs kao sto ti je spy rekao da imas jedan normalan za igru, a drugi za movie

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.