Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Sharecash

130 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.05.2010. u 15:42

Pozdrav momci,

Dakle treba mi pomoc oko sharecash-a. Ima li ikakav nacin da mi iz BiH skinemo nesto sa sharecash-a ako nemamo premium acc? Svaki put kada pokusam nesto skinuti izbaci mi da moram zavrsiti survey ali nikada nema dostupnih za nasu zemlju. A sve vise ljudi uploaduju stvari na sharecash iz prostog razloga sto zaradjuju na downloadu.
Sharecash služi tako tko god neš uploada tamo,svatko tko želi skinuti mora ispuniti jedan survey i taj koji je uploadao dobiva određenu količinu novca.
mrxilix je napisao/la:
Sharecash služi tako tko god neš uploada tamo,svatko tko želi skinuti mora ispuniti jedan survey i taj koji je uploadao dobiva određenu količinu novca.
Nemoj zezat.

Znam za sta sluzi, i sam sam radio sa sharecash-om, kao i sa hotfile-om i mnogim drugim koji nude ovaj vid zarade.

Ono sto mene kopka je sto nema survey-a za nasu zemlju, i zbog toga trazim neki drugi nacin da skinem file sa sharecash-a, ako postoji uopste.
StealtH je napisao/la:
Nemoj zezat.

Znam za sta sluzi, i sam sam radio sa sharecash-om, kao i sa hotfile-om i mnogim drugim koji nude ovaj vid zarade.

Ono sto mene kopka je sto nema survey-a za nasu zemlju, i zbog toga trazim neki drugi nacin da skinem file sa sharecash-a, ako postoji uopste.
Control panel promjeni dasi npr u USA, resetiraj modem i pc.
OverAndOut je napisao/la:
Control panel promjeni dasi npr u USA, resetiraj modem i pc.
Kakvo mijenjanje kad me IP adresa odaje :S
StealtH je napisao/la:
Kakvo mijenjanje kad me IP adresa odaje :S
Probaj na reginal promjeniti gdje se nalaziš,umjesto bih stavi koju drugu zemlju.
EDIT ili skini Ipshark
Skini addon za ff , foxy proxy , nađi fresh USA proxy i eto.
KRYSTAL je napisao/la:
Skini addon za ff , foxy proxy , nađi fresh USA proxy i eto.
Pokusavao sam i sa proxy-em ali ne moze. Ne mogu uopste da kliknem da download. :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.