Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Ideja !

258 pregleda · 18 odgovora · otvorena 13.05.2010. u 23:19

; Prije svega dobro večer svima,odavno nisam ulazio na portal te sam danas odlucio ponovo da bude redovno "Aktivan" , na ime u ovih proteklih par dana igrao sam ePlay.RS i mogu vam reci da sam zadovoljan organizacijom i nagradama. Došao sam na ideju zasto uvjek neka sa strane drzava koja je u ovom slucaju "Srbija" organizuje ovako dobra takmicenja i dobre nagrade a mi ne možemo ? Siguran sam da imamo dobrih ljudi koji bi mogli voditi ovo sve. Evo kako izgleda moja ideja.

- Da Gamers.ba potral dobije jedno svoja 3-4 Counter-Strike ClanWar Servera.
- Da svaki igrač koji bi igrao Gamers.ba Gater mora imati premium koj bi se dobiao na način da bi poslao sms poruku koja bi koštala neke 2-3 KM.
- Eto kada bi se skupilo dosta raje mogli bi se nači i neki sponzori a i novac od premiuma bi moga posluziti kao neka nagrada.
- Da se nadje odgovorna administracija koja bi vodila čitav ovaj prejkat.
- I da se nadje neki program preko kojeg bi se sve ovo moglo voditi kao što je slucaj s ePlay.RS , oni koriste mirc.

; Eto svi komentati su dobro došli , nadam se da nece doci do nekih vrijeđanja ili spamova Ugodna Noč !
Fina ideja, mogla bi se realizirati uz dosta truda i rada.

A i ovo je idealna prilika da proradi sekcija " Gatheri "
Pa evo ne igrate ni na ovom jednom serveru gathere, šta će Vam 4 ? Šta se pravite pametni kad to niste. Al' čuj redovno aktivan -.-
Ne može kada mi nemamo ozbiljnih i voljnih ljudi da ovo urade. Ideja je extra ali never goin' to happen.
Zato što niko neće da preuzme odgovornost, nit' ima ko dovoljno zrel i iskusan da vodi tako nešto. Eto š'o!

Laku noČ!
Imamo 1 CW server i opet ne možemo kako treba igrati.

Ja se lično ne slažem oko ovog, jer kad bi napravili nešto slično eplay-u ispali bi kao kopija!
"redovno aktivan" takozvani pleonazam

sto kaze gazzel, ne mozete popunit onaj jedan server, a hocete 4

Nemojte vise postavljat prijedloge/ideje koje jedino mogu realizovat ovi s vrha, jer smo se uvjerili da svaki padne u vodu. Poz
Bilo je ljepse dok nisi bio aktivan.
nikolAAAa je napisao/la:
hahahahah ownanja kunem ti se
ostavi se ideja i prijedloga ... nauci neke osnovne stvari iz pravopisa i bosanskog jezika,. to ti je mnogo potrebnije
tATON1 je napisao/la:
ostavi se ideja i prijedloga ... nauci neke osnovne stvari iz pravopisa i bosanskog jezika,. to ti je mnogo potrebnije
Nista necu se svadjati .. editedddd1
nyonyo je napisao/la:
Ne može kada mi nemamo ozbiljnih i voljnih ljudi da ovo urade. Ideja je extra ali never goin' to happen.
Ne globalizuj. Ima voljnih i ozbiljnih, ali nemaju svi tu mogućnost.
nikolAAAa je napisao/la:
Bilo bo lijepo kad dodjes u sarajevo da mi se javiš eto zamoljavam te !
FrixioNz je napisao/la:
Zamoljavas me?

Bilo bi lijepo da ti izadjes iz Sarajeva -.- Get life
FrixioNz je napisao/la:
Javicu ti se ja da balijamo brate :D

Cim dodjem na qeswc...
Moja ideja je da se postavi tamo gdje je "tvoji postovi" ili "tvoje teme" da se može scroll down da se vide SVI postovi i SVE teme.
Treba prvo truda za nesto tako, a ne ko ovaj Gather na gamers.ba koga to privlaci ?

Npr da na eplayu nema skill pointsa i nagrada niko nebi ni igro
53m1r je napisao/la:
Treba prvo truda za nesto tako, a ne ko ovaj Gather na gamers.ba koga to privlaci ?

Npr da na eplayu nema skill pointsa i nagrada niko nebi ni igro
Ovo je Balkan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.