Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Istina ili novinska laz ?

74 pregleda · 3 odgovora · otvorena 13.05.2010. u 15:20

Cristiano Ronaldo je poslije Davida Beckhama najveća nogometna medijska zvijezda i stoga u svakoj prilici mora biti 'ugodan oku'. No taština nekad prelazi granice pa je tako Ronaldo sam sebi naškodio, nehotice naravno. Španjolski tabloidi saznali su da si je Portugalac spalio intimno područje kremom za depilaciju. U želji da odstrani neželjene dlačice ili napravi kakvu frizuru, Cristiano je pretjerao s kremom pa se 'dolje' navodno spržio. Nogometaš Real Madrida čeka liječnički nalaz koji će odgovoriti na pitanje je li mu ugrožena sposobnost reprodukcije

Kopiro s 24sata.hr

http://www.24sata.hr/sport/ronaldo-se-depilirao-pa-si-zapalio-intimno-podrucje/172948/

E sad je li ovo istina ili jos jedna u nizu novinarskih patki ?

EDIT : ne pitam izravno nikoga nego sta vi mislite o tome
Cek budimo realni, zar je bitno uopste sto se on brije?
Mjenja ti nesto u zivotu?

I sve u svemu, iako hoces odgovor na to glupo i beskorisno pitanje, na gamersu tacan odgovor ne mozes dobit, jer se niko ne druzi sa ronaldom pa da zna jel se on sprzio il nije.

Post dobio aplauz od KillaOR

Kako god bilo, opet ce guzit i sa tim "gafom" vishe nego mi normalni citav zivot.. Boli me neka stvar jel istina.. I kako bi uopste neko na ovom forumu to znao, odnosno potvrdio? Idi zovi Milana Tarota..
VioleN je napisao/la:
Cek budimo realni, zar je bitno uopste sto se on brije?
Mjenja ti nesto u zivotu?

I sve u svemu, iako hoces odgovor na to glupo i beskorisno pitanje, na gamersu tacan odgovor ne mozes dobit, jer se niko ne druzi sa ronaldom pa da zna jel se on sprzio il nije.
Jest' mu krivo što se ja družim sa C. Ronaldom a on ne.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.