Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kaciga za bicikl?

254 pregleda · 15 odgovora · otvorena 12.05.2010. u 22:39

Jel neko ima kacigu za bicikl da mu ne treba? Ja bih rado kupio, ako neko prodaje, jer su po radnjama preskupe - 35-40 KM minimalno..

i, jel ima neko broj, msn, (kontakt) momka - nick "ney" ?

Hvala
Imaš na Grbavici u Željinom stadionu market zove se "Mars 97" imaš tu oko 15-20 km
hahahahahahhahahahahahahhahahaha

jos malo nosat ce ljudi kacigu kad hodaju pješke

hahahahahahhaa

Post dobio šamar od ultranumb

crobet2 je napisao/la:

hahahahahahhaa
Joj jesi mi lud.

Evo ti od neya

[email uklonjen]
crobet2 je napisao/la:

hahahahahahhaa
Sreca pa nas ima svakakvih?!

Nego, znas li vozit' biciklo? Bi li ti nosio kacigu da ides 70 km/h? Pjeske, kamionom, romobilom? :/

Hvala za info.
karaBATAK je napisao/la:
Sreca pa nas ima svakakvih?! :)

Nego, znas li vozit' biciklo? Bi li ti nosio kacigu da ides 70 km/h? Pjeske, kamionom, romobilom? :/

Hvala za info.
nemoj zaboravit ponijet padobran ako pocmes letjeti :S

karaBATAK je napisao/la:
Sreca pa nas ima svakakvih?! :)

Hvala za info.
Pa kad vec toliko brzo picis, kupi sebi kacigu za motor.

Vidim dao bi para..
Imas u Bijeljnoj uzeti ja skoro uzeo od 100 KM pa nadalje..
Meni je toliko smiješna riječ Kaciga, ćuj kaciga :D

crobet2 je napisao/la:
nemoj zaboravit ponijet padobran ako pocmes letjeti :S
Ne znam, sta je cudno u tome sto hoce neko kacigu za biciklo kupiti?
To sto je Bosna drzava takva da svako ko hoce imalo da misli na svoju glavu bude "glup" je druga stvar. Svaki normalan covjek je tema ismijavanja.

Za kacige ti je najbolji ciklocentar, a vidim ne bi novu uzeo zbog cijene, da si se ranije javio, imao sam druga, prodao :/
cUJ KARABATAKA sto vozi biciklo 70 kmh znaci ako vozis biciklo 70 na sahat, mora da je neko skupo biciklo..jer ova kineska govna se raspadaju na 45 onda skupi pare i kupi pravu kacigu...a ne kinesko smece od 15 km
Hvala na odgovorima, pogotovo nekim sto me nasmijase.

Idem uskoro na Jablanicko, pa mi zato treba. A kaciga od motora ne dolazi u obzir, nije to to.

Trazim nesto na taj fazon, pa ako neko naleti, javite, hvala

A vi sto cete jos malo srasti sa stolicom, pa se cudite sto neko nosi kacigu kad vozi biciklo, ne morate ni odgovarati ali hvala vam u svakom slucaju. P.S. Procitajte malo sta znaci voziti bez kacige, sta je osnovna oprema i to. Zbog sebe

Pozz
Pa brate koji ce ti racku kad je sve od stiropora i trebas bit ogorman baksuz da padnes na glavu!

Ja sam kupio neku i pala sa bicikla i pukla kvalitet je 0 na svakoj a prava kaciga za bajs kosta oko 200KM gore dole !
miron je napisao/la:
Pa brate koji ce ti racku kad je sve od stiropora i trebas bit ogorman baksuz da padnes na glavu!

Ja sam kupio neku i pala sa bicikla i pukla kvalitet je 0 na svakoj a prava kaciga za bajs kosta oko 200KM gore dole !
Drug, prvo najveci broj povreda kod biciklista su povrede glave.

A kaciga je dizajnirana tako da pukne, da se energija rasprsi na nju a ne na tvoju glavu, i tako te sacuva od povrede glave.

Pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.