Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

2 Karte za koncert zivota Halida Beslica, Miroslava Ilica i Sabana Saulica

184 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.05.2010. u 19:07

E ovako, samo Sarajlije :

Trebaju mi 2 karte za koncert zivota Halida Beslica, Miroslava Ilica i Sabana Saulica. Isključivo SJEDENJE (one od 15 km).

Znači, spreman sam platiti do 20 KM za svaku, (ukupno 40 KM).

Eto, javite se na PM da se dogovorimo oko prodaje itd.
Samo da se nadovezem, potrebam mi je neko ko bi mi donirao kartu za party u subotu u domu mladih - Space DJZ..
Pogledaj kume sutra oko 10 ujutro na skenderiji ,uvijek bude onaj lik sto prodaje karte , jes da ce ih i on tako prodati po 20km , ako ne bude tu , pogledas kod adidas shopa ,tj.pored trznice.. ili eventualno pred koncert znas i sam da uvijek ima da prodaje neko
mrsho je napisao/la:
Pogledaj kume sutra oko 10 ujutro na skenderiji ,uvijek bude onaj lik sto prodaje karte , jes da ce ih i on tako prodati po 20km , ako ne bude tu , pogledas kod adidas shopa ,tj.pored trznice.. ili eventualno pred koncert znas i sam da uvijek ima da prodaje neko
Da, super napisano ali nemoj vise

Karte se uveliko prodaju po 40 KM i to parter...

ja htio da idem ali .!. . ..
nera_f je napisao/la:

ma brate uvijek su oni ujutro na skenderiji ili na onoj koti kod trznice ,ako to ne upali tj.ako ih nema vise u prodaji nadje se onih "roma" prodaju pred sami koncert
Klik

Pokusaj , dvije karte prodaje neko ," mejbi jes , mejbi nou."
nera_f je napisao/la:

Danas je jos uvijek bilo karata za "sjedenje", dok su za "stajanje" bile rasprodate.

Ugl. bice 100 % sutra onih cigana sto ce ih prodavati 2-3 KM skuplje od originalne cijene.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.