Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Flash Player

70 pregleda · 7 odgovora · otvorena 11.05.2010. u 21:51

Ovako ,

kad udjem na poker il neke druge aplikacije trazi mi najnoviji Adobe Flash player , i stave link ja ga skinem , izbrisem trenutni flash player (tj. stari koji sam koristio) , i onda krenem sa instalacijom novog . Dodje sve normala instaliram i pise mi "Completed" i samo mogu kliknut Cancel . Kliknem Cancel , udjem u aplikaciju i opet mi trazi novu verziju Flash Playera ? Sta uradit :D
ja mislim da ne trebas odmah klikat cancel, jer kad sam ja skidao trebao sam cekat 5 min. da se sve to instalirano pokrene
afrokilla je napisao/la:
ja mislim da ne trebas odmah klikat cancel, jer kad sam ja skidao trebao sam cekat 5 min. da se sve to instalirano pokrene ;)
Ono je instalirano , udjem na contol panel / Add or programs pise gore da je instaliran adobe flash player 10 ?
poslje instalacije trebas restartovati racunar....
nedd1E je napisao/la:
Ono je instalirano , udjem na contol panel / Add or programs pise gore da je instaliran adobe flash player 10 ?
e onda bgm nezz,
da mozda ne valja instalacija?
coolgamer je napisao/la:
poslje instalacije trebas restartovati racunar....
nije potrebno restartovati racunar ..
nakon sto preuzmes flash player i prije instalacije ugasi mozllu ili IE ili sta vec koristis zatim instaliraj ga kad bude pisao da je instaliran onda ga zatvoris,zatim otvoris poker ili sta te vec mucii i uzivas ..
Sretno
Nije potrebno restartovati kompjuter.Kada odeš na njihovu stranicu, fino pogledaj koji je kod tebe operativni sistem i skini tu verziju.Kada skineš, moraš zatvoriti i Mozillu i Chrome i ostale browsere i onda počni sa instalacijom. Mora raditi!

Post dobio aplauz od KillaOR

Odes u : C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash

Tu pokrenes : NPSWF32_FlashUtil

Ak nemogne ni taj nacin add me : [email uklonjen] pa cemo nesto skontat'

Post dobio aplauz od KillaOR

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.