Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

pomoc

61 pregled · 14 odgovora · otvorena 11.05.2010. u 19:33

kako da izreziram da me boli da ne idem sutra u skolu dajte prijedloge :*:*:*
vako imam ti ja nacin kako da te zaboli stomak . Dakle ako imas ulja popij malo i odma ce te zaboliti stomakk :P
pojedi dvije kile krompira sirovog, ima da te nema.
hahahahah cuj ovog...pazi brate uvijek mozes lazirati da te boli stomak, cak i kad te ne boli...lol

temperaturu ti dobij, provjerena metoda. Eh, sto vise nisam mlad i lud. Tek kad zavrsis srednju, zalis za onim danima kad si izostajao sa nastave... e da
pojedi dvije kile krompira sirovog, ima da te nema.;D
hahahahah cuj ovog...pazi brate uvijek mozes lazirati da te boli stomak, cak i kad te ne boli...lol

temperaturu ti dobij, provjerena metoda. Eh, sto vise nisam mlad i lud. Tek kad zavrsis srednju, zalis za onim danima kad si izostajao sa nastave... e da
dajte nesto provjereno necu se trovati da zapravo zavrsim na hitnoj :@
MorgaN je napisao/la:
pojedi dvije kile krompira sirovog, ima da te nema.;D

HAHAHAAHAHA

- NAJJACI :D
haha ... jaoo, pa sutra odes u bolnicu, kazes da te stomak uzasno boli ili nesto, trazis opravdanje za skolu kazes da nisi otisao u skolu i eto ...
Ocigledno da si dijete od 13 godina , zato najbolje ti je "pojedi JEDAN krompir " onako "ziv" za 30min dobit ces temperaturu i ako su ti roditelji normalni neces ici u skolu PROVJERNO!!!
crobet2 je napisao/la:
Pa poslušaj Morgana, fino ti je čovjek rek'o.

Pojedi malo sirovog krompira, ali nemoj baš malo, moraš makar kilu. HAHAHAAHAHAHAHAHa

Opalit' će te takva temperatura da se nećeš moć' dić' do kraja sedmice...

btw količina krompira se mjeri vjerovatno po težini, pa koliko si težak, ako si više moraš više krompira pojest.

Kada sam ja to radio mor'o pojest vreću krompira... HAHAHAHAHAHAHAHAHA
crobet2 je napisao/la:
Neces zavrsiti na hitnoj. Ili ce te prestati za 2 sata, ili ces kod hodze po opravdanje i da ti otpjeva nesto
crobet2 je napisao/la:
Boli te zub ?

Nisu ti waljda svi zdravi?

:D
LoL lika ,
1 . kupis zavoj 1-2 km , omotas oko ruke , odes u skolu , kazes moram na pregled u bolnicu , cao , poz ,
2 . pojedes 1 zivi krompir i dobit ces temparaturu taman da neides u skolu
3. pojedes 3-4 mandarine ujutru cim se dignes u 6-7 i zabolice te stomak
4. lazes da te boli stomak mamu i starog , cu
5. ja bjezim uvjek , i onda skontam nesto , da sam pomagao drugu i to
6. IMA IH BRATE , NESTO IZMISLI , UH sta ja radim sve , nemozes vjerovat :D
Lol, zavali glavom u sto, posjeci se nožem, pomiriši noge, reci da te boli ku**c, pojedi mrtvog miša ...
Skontaj ba neš ... Za ovakve stvari dovoljno je da ti IQ bude oko 20 ... Ili jednostavno slomiš prst
Reci staroj da si dobio tri keca juce, prebije te ko kera, zovnes policiju kazes pokusala te ubit, posalju je u ludnicu i ti rahat =)

Mrs u skolu !
operi kosu oko 12h navece ja sam tako proslog cetvrta, u petak temperatura 38.5 :) nisam uso a imo test

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.