Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Download files

99 pregleda · 4 odgovora · otvorena 10.05.2010. u 20:17

Pozdrav svima eh wako :
Znaci jednom sam skino sa neta neki file za sql i nijemoglo da ga otvori i ja sam ga otvorio u wordu i tako mi se sve zajebalo (owo je na drugom kompjuteru) ih sada rijetko koja stvar se skine kaao instalacija il kao normalan file , vecina stvari mi se downloadira u word fileu .
Znate li kako da to napravim ?
Izgleda, sinko moj, da si ti skinuo virus, pokrenuo ga i zezno citav sistem.
reLo je napisao/la:
Izgleda, sinko moj, da si ti skinuo virus, pokrenuo ga i zezno citav sistem.
nisam skinuo virus to mi se desilo i na kompu 2 kad sam imao al nesto sam carkao i uklonio al sada neznam kako znam da nije do 1 browsera i na mozilli isto a koristim google chrome tako da sumnjam da sam skinuo virus mislim da se treba carnuti nesto u browseru preko kojeg sam skinuo (chrome)ako neko zna neka pomogne pls
aJd1N_ je napisao/la:
nisam skinuo virus to mi se desilo i na kompu 2 kad sam imao al nesto sam carkao i uklonio al sada neznam kako znam da nije do 1 browsera i na mozilli isto a koristim google chrome tako da sumnjam da sam skinuo virus mislim da se treba carnuti nesto u browseru preko kojeg sam skinuo (chrome)ako neko zna neka pomogne pls
Trebas napravit ekstenziju sta da otvara svaku ... preko folder options ili jednostavno "System restore"
Prvo se vrati u osnovnu skolu i nauci da pises, pa onda mozemo da pricamo o tvom problemu !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.