Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Link Gaming "CatchMod" Jedinstveni MOD na BALKANU !!!

56 pregleda · 4 odgovora · otvorena 10.05.2010. u 01:36

Pozdrav ljudi,

Podigli smo jedan i jedinstveni server na balkanu koji se zove Catchmatch... i su 2 servera u SVETU TAKVE... jedan je u Bugarija i jedan ovaj nash... admine trazimo svako je dobrodosao vrijedi da se ovaj server pogleda.

79.101.56.17:27023

MSN INFO: [email uklonjen]

Pozzz...... <3 faris

ZAMOLIO BIH ADMINISTRATORE DA NE OBRISE OVU TEMU, JER OBJAVIO SAM OVAJ SERVER JER JE EDINSTVENI NA BALKANU, I IMA IH SAMO 2 U SVETU HVALA ! SERVER JE POKRENUT PRE 20 MINUTA !
O cemu se radi. Objasni malo. Daj koji ss. Cim su 2 u svijetu, mogu pretpostaviti sta je. Ima veze sa kuhanjem i onim retardiranim casopisom "Hrana i vino". xD
MorgaN je napisao/la:
O cemu se radi. Objasni malo. Daj koji ss. Cim su 2 u svijetu, mogu pretpostaviti sta je. Ima veze sa kuhanjem i onim retardiranim casopisom "Hrana i vino". xD
Jok ba, ovo je "Gusto"
MorgaN je napisao/la:
Evo: http://linkprogaming.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=3&func=view&catid=30&id=4540

Tu imate nesto objasneto... neznam ni ja stvarno ali u Bugarija ovo igra se masovno... mislim da vrijedi da se vidi ovaj MOD...
Hahahah ovo ono na fazon ISPIRISE RIFETA. Ovdje ni gumaleza ne pomaze.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.