Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Track Mania Nations (escw)

358 pregleda · 9 odgovora · otvorena 19.08.2006. u 11:32

E ljudi ovako, jucer sam probao igru TrackMania Nations i pravo me odusevila pa rekoh da podijelim to s vama! Naime, radi se o igri koja je oficijelna disciplina ESWC-a i besplatna je za download!

Radi se o automobilima (formulama) za koje vam u startu nije potreban skil, ali ako zelite nesto vise onda zasigurno, da! Tj. igra je napravljena bas za takmicarski stil i trening skila koji ce te mozda nekada pokazati na ESWC-u!

Ono sto se meni PRAVO svidjelo je mogucnost izabira Bosne kao "country" i formule u bojama i sa zastavom nase nam "prkosne"!

Link za download:
http://download.nvidia.com/downloads_emea/Trackmania_Nations/TmNationsESWC_Setup.exe

Napravite account i da raspalimo! GL!

Edit: Nisam vidio da je bila tema, ali mislim da nece biti problem jer zelim da vidim vasa misljenja o njoj!
Igram igru vec par mjeseci i nije uopste losa,BiH nije lose plasirana ali mogli bi je jos malo pogurat ima par igraca iz BiH koji je igraju.
Igram vec duze vrijeme TMN... odlicna igra mislio sam da idem u BGD da se prjavim za kvalifikacije za ESWC ali uvijek se nadje neki problem ..
igram je vec duze vrijeme i igra je odlicna!!!
svak chast za ovo
Po vashem mishljenju i komentarima izgleda da je igra odlicna ..

EDIT:

Evo downloada mi se ..

Zadnji edit: 19.08.06 u 16:56:22

ja je skinuo..
na prvi pogled igra je sweet
igrat cu kad nadjem vremena...
dobraje igra pravoo ima raje sa balkana et...samo jos uvijek nisam dozivio da cujem NASU himnu(da neko iz bih bude prvi...) ja sam najvise bio cetvrti.....
               NIRee je napisao/la:
Igro sam je u skoli igra je prjaka !

Nemas drugog posla nego da igras igrica u skoli?

Btw. joj kako je tesko napredovati na ovoj listi ... bas sam noob!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.