Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

TM - 'zaledi' se na startupu

367 pregleda · 18 odgovora · otvorena 09.05.2010. u 19:00

ev sad dosao kuci, upalim mozillu pregledam sta ima blabla, i da upalim TM stane na onom dijelu "Please Wait". Pise i ono "connecting to the game server. Please wait" , znate vec.

Trazio sam po googleu, oni likovi govore nesto sa video karticom i directxom. Da naglasim, TM mi je RADILA! nista nisam mjenjao od zadnjem igranja do sada. Onda su rekli firewall -> odavno ugasen. Upalio ga i probao, opet ne radi.

Ev' sad skeniram da vidim ima l kakvih virusa, pa nemojte to bezveze pisat. 

et, ko mi pomogne dobije ovih jadnih 100 bodova, + respect 
Sumnjam ,da ti je to do grafe ,ali probaj ako imaš VGA na matičnoj,ja sam igrao sa matične kad sam zezno grafu ... zz
NIJE_BITNO je napisao/la:
Sumnjam ,da ti je to do grafe ,ali probaj ako imaš VGA na matičnoj,ja sam igrao sa matične kad sam zezno grafu ... zz
"a naglasim, TM mi je RADILA! nista nisam mjenjao od zadnjem igranja do sada"

@ovaj ispod; nece da mi otvori ;r

btw, skenirao i probam pokrenut - opet nece..
To se i meni jednom desilo... Jednostavno sam sačekao par sati i onda je sve bilo OK... Postoji mogućnost da je do tvoje konekcije ili da je do samog TM game master servera...
"Da naglasim, TM mi je RADILA! nista nisam mjenjao od zadnjem igranja do sada"

Cloud je napisao/la:

Nista se ne brini nisi sam 
Naime eo sad krenem da udjem preko steama na track maniju znaci orginal ona free igrica i nece razlog mozda je ovaj najnovji update sto je naletio ili pak kao sto reLo kaze problem do master servera .... 
Cloud je napisao/la:

probaj desni klik -> propertis i promjeni compatability na windows xp ili 2000.
Ni ja preko steama ne mogu da udjem :S . Ja sam tek poceo igrati , mozda ima nekih update-a :$.
reLo je napisao/la:
To se i meni jednom desilo... Jednostavno sam sačekao par sati i onda je sve bilo OK... Postoji mogućnost da je do tvoje konekcije ili da je do samog TM game master servera...
evo sad probam i moze uc u igru kad nisam konektovan na internet. vidim ni trackmania.com ne radi, a kad odem na "update" na launcheru sve se freeza (zaledi, kako hoces)

vjerovatno je do njih, al cu opet ostavit pitanje "aktivno" da dobijem vise odgovora

btw, od pola 7 - 8 racunar je bio ugasen, tako da nemojte govorit da sacekam

btw2, molio bih SVE koji imaju instaliran TMNF (a tih je puno) da probaju uc' u igru samo da znam da nisam jedini kojem ne radi
evo sad probam i moze uc u igru kad nisam konektovan na internet. vidim ni trackmania.com ne radi, a kad odem na "update" na launcheru sve se freeza (zaledi, kako hoces)

vjerovatno je do njih, al cu opet ostavit pitanje "aktivno" da dobijem vise odgovora 

btw2, molio bih SVE koji imaju instaliran TMNF (a tih je puno) da probaju uc' u igru samo da znam da nisam jedini kojem ne radi 
Cloud je napisao/la:

Eo ja sam pokusao, ulazi sve normala... I konektuje normala... ELOB internet...
reLo je napisao/la:
Eo ja sam pokusao, ulazi sve normala... I konektuje normala... ELOB internet...
doh, meni nece 

hajd vidjet cemo sutra kako bude 
Rješenje
Oboreni glavni i sigurnosni serveri Nadeo-a.
torQ7u je napisao/la:
Ja oborio , nisam gledao kad sam vozio u rikverc ! :|
Boozywoozy je napisao/la:
Ja oborio , nisam gledao kad sam vozio u rikverc ! :|
:D jbt koji si ti kralj nisi ti oborio nego je dosao SUPZVA BOB i poceo da rostilja i zaplio servere 
torQ7u je napisao/la:
jest, evo sad radi sve 

eto ti bodovi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.