Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje

Koji su NAJACI heroji na wc3 ???

1.111 pregleda · 20 odgovora · otvorena 19.08.2006. u 00:25

Zaista me zanima koji su heroji najaci na wc3 !!!

Po meni je MK ...

Hvala za pomoc unaprijed !!!
               DarK.EneRgY je napisao/la:
Pitaj mamu boli li je sta ? >

E za ovake je ban,,,1.z*** glupih tema,2.z*** glupog debilnog ponasanja,a jbg debil se mora debilno ponasati,,,
Mk i BladeM su na prvi mjestima ne vjerujem da itko zna tko e jaci od nijh dvojice kaa bi se uzeli pocetni skilovi ima dosta sanse da blade master pobijedi
j**o ti najjaceg heroja 1 na 1 kad je u wc3-u skoro nemoguce da ti dodje prilika da se pobijes 1 na 1, a pogotovo na lvl 10.
Nije ni jedan heroj dzabe u svojoj rasi, ak neko ima jake heroje znaci da mu je vojska slaba(u nekom dijelu igre)
et zamislite da imate dk-a u humanima...(nedo Bog nikom)
               ZaWn je napisao/la:
j**o ti najjaceg heroja 1 na 1 kad je u wc3-u skoro nemoguce da ti dodje prilika da se pobijes 1 na 1, a pogotovo na lvl 10.
Nije ni jedan heroj dzabe u svojoj rasi, ak neko ima jake heroje znaci da mu je vojska slaba(u nekom dijelu igre)
et zamislite da imate dk-a u humanima...(nedo Bog nikom)

HAHAHAHAHAHAHAHAH :"AKO neko ima jake heroje znaci da mu je vojska slaba T:T" ovo je nesto najgluplje sto sam ikad cuo!!!! UD??!?
Auuuuu. ZaWn sto ti ga metnu prijatelj . btw najjaci heroj je Panda brewmaster.!!!
Ffs. niste normalni
A sha je sa Priest of the moon nekolika potiona i BasE BomBaRdmEnt
               Buba je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAH :"AKO neko ima jake heroje znaci da mu je vojska slaba T:T" ovo je nesto najgluplje sto sam ikad cuo!!!! UD??!?

nisam ni ocekivao da ce neko bez mozga shvatiti sta sam napisao( cudno pa mozes ista shvatiti).
Usput nomad ne pricaj gluposti, cuj "jaran" -.-
lol..nije,neg si ti gluuup..Samo pogledaj sta si napisao i sve ce ti biti jasno
ja za razliku od tebe znam sta asm napisAo i nemam nikakvih problema da to skontam.
jeste vas dvojica jadniiiiiii .... noobovi(buba,zawn).. .. . .
               DarK.EneRgY je napisao/la:
Pitaj mamu boli li je sta ? >

za ovo bi ti dao IP ban, retardu.

btw
4 pandariahhhhh
Po meni je najjachi DH ( Demon.Hunter ) jer kad te on isisa nema ti spasa . rofl

samo zamisli kako se osjecha Death Knight kad ne moze coil da opali !?
               Demon.Hunter je napisao/la:
Po meni je najjachi DH ( Demon.Hunter ) jer kad te on isisa nema ti spasa . rofl

vidis ja nisam toliko bolestan da to zamisljam imam nekih vaznijih stvari u zivotu...ali hvala ***u ima nas svakakvih...
               Demon.Hunter je napisao/la:

osjeca se kao da ne moze coil da opali..pogodio?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.