Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pitanje?

115 pregleda · 7 odgovora · otvorena 08.05.2010. u 20:17

Pozdrav svima dali bi ja mogao sa svojim MTB-om ici sa velikim zaletom na ovu skakaonicu....
ja sam probao jednom bas na tu ali ne sa tako velikim zaletom kosto je napravio ovaj decko znaci on je bas uzeo onak cca. 70m zaleta

evo slika mog MTB-a

OPROSTITE NA TAKO VELIKOJ SLICI ALI MUTNA JE PA SAM MISLIO DA SE NECE VIDJET....

evo i video kako je on skakao...
View My Video
ja mislim da bih mogao al velika mogucnost je da slomis ruku/nogu
Ne bih bas rizikovao da tako jak bike sj**m na ova brdašca..
Bolje ti je kupiti neki GT-ov bmx sa celicnim ramom pa sa njim radi ove ludarije..

Ja ti ne bi preporucio sa ovim bikeom da ovo radis mada bi mogao jer vidim ima hidraulicne diskove, a nzz koja mu je masinica i koja mu je viljuska..
PeniK je napisao/la:
Ne bih bas rizikovao da tako jak bike sj**m na ova brdašca..
Bolje ti je kupiti neki GT-ov bmx sa celicnim ramom pa sa njim radi ove ludarije.. :D

Ja ti ne bi preporucio sa ovim bikeom da ovo radis mada bi mogao jer vidim ima hidraulicne diskove, a nzz koja mu je masinica i koja mu je viljuska..
:-*
diskovi su mu Shimano onda oba dva mjenjaca Shimano Deore XT... nzm sta te jos zanima ja sam probao i iso je on ali sa malim zaletom... a zelja mi je imat sliku kako skacem.... onak u letu...
Pfff, biciklo nije namjenjeno za to, posto je klasicni MTB, a ne downhill bike.. Sve zavisi kakve su ti felge, ako je dupli zid, onda bi ja skocio pa sta bude.. Sumnjam da ce mu ista biti, posebno ako imas ispod 90kg i ako se znas fino ravnomjerno docekati na oba tocka, a ne npr samo na zadnji..

Moze pitanje, gdje se ovo nalazi?
KillaOR je napisao/la:
Pfff, biciklo nije namjenjeno za to, posto je klasicni MTB, a ne downhill bike.. Sve zavisi kakve su ti felge, ako je dupli zid, onda bi ja skocio pa sta bude.. Sumnjam da ce mu ista biti, posebno ako imas ispod 90kg i ako se znas fino ravnomjerno docekati na oba tocka, a ne npr samo na zadnji..

Moze pitanje, gdje se ovo nalazi?
Žbice su inox a rama je aluminijska probao sam ja jednom ali u manjem zaletu ide ko prava i mogu ti reci da sam se fino docekao i odskocio onako kako treba.č...
to ti je u Osijeku u Hrvatskoj to ti je Šumicca gdje ima trim staza i tako te za skakaonice.....
deklok je napisao/la:
Žbice su inox a rama je aluminijska probao sam ja jednom ali u manjem zaletu ide ko prava i mogu ti reci da sam se fino docekao i odskocio onako kako treba.č...
to ti je u Osijeku u Hrvatskoj to ti je Šumicca gdje ima trim staza i tako te za skakaonice.....
Pa onda probaj, sumnjam da ce nesto biti, a i ako bude nije skup popravak..

Aha, thx na informaciji, ja kontam ti iz BIH, pa se cudim gdje si snimao..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.