Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 15 bodova

ReForce

148 pregleda · 12 odgovora · otvorena 08.05.2010. u 14:38

za one koji znaju sta je reforce i cemu sluzi molio bih za pomoc.. znaci koristim reforce na obicnom monitoru stavljam 800 600 100 znaci stavljam 100 frequency kako vec.. e sad me zanima koliko mogu staviti na lcd da nebih zeznuo stvar posto mi se par puta desavalo ;)
Reforce nije preporucen za lcd..
Nije potrebno da koristiš RF kad imaš LCD
Nije preporučeno koristiti ReForce za LCD monitore, možeš oštetiti monitor.
PRELAja je napisao/la:
kako ga onda ovi hitoni koriste.. sk,fnatic itd itd
Pa nisu im mozda Lcd-ovi...:)
Bolje ti je nemoj ako ces na lcd..:)
ellyx je napisao/la:
Pa nisu im mozda Lcd-ovi...:)
Bolje ti je nemoj ako ces na lcd..:)
hm.. ja mislim da je tako.. da ih koriste i na lcd.. a mozda se i varam vec dugo igram na rf i bolje mi je i postala mi je navika pa ..
PRELAja je napisao/la:
hm.. ja mislim da je tako.. da ih koriste i na lcd.. a mozda se i varam vec dugo igram na rf i bolje mi je i postala mi je navika pa ..
LCD(bez iceg)=Obicni monitor sa RF...znaci to ti dode otprilike isto...Jer je na LCDu bolje puno..Znam ja kod mene je 5 godina od kako sam ga kupio..
pa koji ce ti djavo RF samo dodas u launch options -freq i koliko ti hoces ja igram na 100
ne koriste ih na lcd monitorima !
na lcd monitorima ide max 75hz !
koje mozes podesiti desni klik na desktop - properties - settings - advanced - monitor i staviš 75
PRELAja je napisao/la:
koristi ga na LCD savim normalno radi meni !
amx_m0k1 je napisao/la:
koristi ga na LCD savim normalno radi meni ! 8)
koliko stavljas ?
Rješenje
PRELAja je napisao/la:
koliko stavljas ?
800 600 100 znaci stavljam 100 frequency kako vec..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.