Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Quest

96 pregleda · 6 odgovora · otvorena 06.05.2010. u 20:00

Eh raja sada sam na Sargerasu Molten-wow server.Zapeo sam kod jednog questa a znate da se samo jedan po jedan rade questovi.Sada pise da odem do jednog Lighta ja odem tu ali sve elite ne mogu nista uciniti a trebam samo da predam quest ali tu nema nikog samo elite i svijetlost u sredini probao sam uci u svijetlost ali nista.

Evo link od questa : http://thottbot.com/q12801

Znaci zapeo sam kod tog questa ali ne mogu da ga uradim nikako znaci samo trebam da ga predam ali ne znam kod koga imam Quest Helper ali nista ne pomaze tu sve elite jedan nakav glavni 1345K HP-a pokuso sam ga dmgat ali nista ..

Klasa : Death Knight
Level : 72
Nick : Bosniazac

Znaci ne mogu raditi druge questove dok taj ne uradim a ne znam kako cu ga uraditi pokusao sam sve ali ubiju me.
Privatni server.
Quest moguce da je bagan.

Trebas da odes do Mograine i kazes da si spreman, posle 5 minuta borba pocinje.

Ima neka elita 57 lvl i slicno td. CUJ SSJSJS
nikolAAAa je napisao/la:
Privatni server.
Quest moguce da je bagan.

Trebas da odes do Mograine i kazes da si spreman, posle 5 minuta borba pocinje.

Ima neka elita 57 lvl i slicno td. :D CUJ SSJSJS
90% nije bagovan jer se 3 ljudi koje znam danas i jucer lvlovali do 80 lvla a samo se moze jedan po jedan quest raditi a fixali su bugove za DK-e.

Tako da nije do toga ja mislim
elow je napisao/la:
90% nije bagovan jer se 3 ljudi koje znam danas i jucer lvlovali do 80 lvla a samo se moze jedan po jedan quest raditi a fixali su bugove za DK-e.

Tako da nije do toga ja mislim
Eto edit sam gore.

Vise od 20% je bugano, citao sam na forumu.
Zasta sluzi forum ?
http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=12195
nikolAAAa je napisao/la:
Eto edit sam gore.

Vise od 20% je bugano, citao sam na forumu.
Sad je problem sta treba uraditi da budem spreman ?
elow je napisao/la:
Sad je problem sta treba uraditi da budem spreman ?
imam deth kinga lvl 80 na magic-wowu znam taj quest napamet...daj mi svoj msn napravit cu ti sliku kod koga trebas pricati...neki lik na konju sam pricas i uzmes mac ili onu sikiru...na pocetku jesu jake ali nadju se bolje...
preporucio bih ti da uradis onaj quest za konja...nije tezak:)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.