Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

¸Problem sa Pingom ...

95 pregleda · 10 odgovora · otvorena 05.05.2010. u 19:57

Raja ako moze pomoc da smanjim sebi ping :S ..Net mi radi kao lud a ping mi na favorites u CS'u 200-300 :S a da ne pricam kada udjem na neki server :S ako moze mala pomoc... HwaLa.
http://www.ga.com.ba/forum/viewtopic.php?f=9&t=10289

Eto ti na forumu sve objašnjeno!
Eh ovako. Prvo moras na grafi iskljucit VerSync, onda stavi pristojne ratove za komp. Ak je i dalje 200-300 onda burazeru pokusaj sa programom Ping Fixer. Imas ga nas malo imas na google i ja sam ga skino zato mi je ping 20 9-)Nadam se da sam pomogaoo ;)
Blazzer97 je napisao/la:
Eh ovako. Prvo moras na grafi iskljucit VerSync, onda stavi pristojne ratove za komp. Ak je i dalje 200-300 onda burazeru pokusaj sa programom Ping Fixer. Imas ga nas malo imas na google i ja sam ga skino zato mi je ping 20 8-)Nadam se da sam pomogaoo
Jel to u Mostaru imaju Ping Fixer.

Nema program, nego ima scripta... Ali qrac to.
nikolAAAa je napisao/la:
Jel to u Mostaru imaju Ping Fixer.

Nema program, nego ima scripta... Ali qrac to.
script svejedno . Meni je pomoglo oko pinga zato mi je sad 20 9-)
Blazzer97 je napisao/la:
script svejedno . Meni je pomoglo oko pinga zato mi je sad 20 8-)
Seres ?
Brate ja se razumijem u kompjutere 10% totalni sam kokuz ;) ako mi mozes objasniti kako da ugasim taj Versync :)
nikolAAAa je napisao/la:
Seres ?
naravno. Jedan dan usao na net. Perfektna konekcija svew al ping 100-200 . I onda sam ovo namjestio VerSync i ratove al jos skino ping fixer i pomoglo.
s10ny je napisao/la:
Brate ja se razumijem u kompjutere 10% totalni sam kokuz ako mi mozes objasniti kako da ugasim taj Versync
http://gamers.ba/forum/1/58421/vertical-sync-off/

miire obijasnio.
ee Uspio sam da ugasim versync Hwala ;) samo josh nemam gdje da download ovaj ping fixer posto ovaj down link ne radi :S
A na ovaj Gamers srvarno trebaš staviti test inteligencije pri registraciji. Pa je***u miša upiši u pretragu PING i izlistat će ti 100 tema. :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.