Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

viruscic

260 pregleda · 11 odgovora · otvorena 05.05.2010. u 18:02

neki me virus napao ,dosad ga nisam vidio,cudno,ali on sve sto ja imam na usbu poslije brisanja ponovo vraca,stik sam pokusavao i formaz. i skenirao sam ga ali nikakve pomoci.za svaki file postavlja lazne informacije (svaki file navodno ima 539 kb sto nije istina)i pise da je to aplikacija
kada udjes u taj folder ocita se ono sto ustvari i jeste u njeemu:molim vas pomozite :(
dajt eejbo ga ja odg
RECYCLER ?
Ako jest , nema sanse da ga izbrises, zarazi ti autorun. Format jedino pomaze 

Nije ti nesto opasan virus, i ja ga imam u compu, je**t mu mater 

Ako ti je na USBu , format usb , da bi sprijecio dalje sirenje virusa 

Ima i druge nazive:

npr.

DIJANA
DOKTOR

Ta fva se sjecam
FORMAT KOMP 
skini neki antivirus probaj obrisat :S
B1LKY je napisao/la:
FORMAT KOMP 
skini neki antivirus probaj obrisat :S
Nemereeeeee.... Imao ja. Formatirao!
Hebiga ako format ne pomaže, udaraj ga sjekirom po sred FSB-a dok mu svaki Herz ne ispadne, nalomi mu sve sabirnice i ćelije. 
probaj restorat system

idi na start>all programs>accessories>system tools>system restore i odaberi neki system restore point kada ti pc nije bio zarazen
MorgaN je napisao/la:
Nemereeeeee.... Imao ja. Formatirao!
pa ako format ne pomaze popi*** se na njeg xD 
B1LKY je napisao/la:
pa ako format ne pomaze popi*** se na njeg xD 
Nije ti uopste opasan virus, i ja ga imam, Pa sta 
jel molim te sta to necemo vjerovat ??? samo me to zanima ;) a ako imas virus skini antivirus

if (virus==1) {
download antivirus;
cout << "Logicno" << endl;
}

;)
timmysa je napisao/la:
jel molim te sta to necemo vjerovat  samo me to zanima  a ako imas virus skini antivirus

if (virus==1) {
download antivirus;
cout << "Logicno" << endl;
}

;)
konju jesam rekaoda imam antivirus i nista ne pomaze idiote jedan sta se pravis da znas kad neznas(smanjite mu vladanje profesore)banujte ga molim vas ovi idoli kvare cijeli g.ba
rason je napisao/la:
konju jesam rekaoda imam antivirus i nista ne pomaze idiote jedan sta se pravis da znas kad neznas(smanjite mu vladanje profesore)banujte ga molim vas ovi idoli kvare cijeli g.ba
rason je reko da me banujete, sta cekate vise ???

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.