Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Photoshop

121 pregled · 3 odgovora · otvorena 04.05.2010. u 18:59

Moja 1337 tema vezana za Photoshop , ali sta je tu .
Poceo sam da ga ucim , ono postepeno :$
Naucio sam neke osnove tj. alatke koje imamo u PS-u , sta koja znaci - radi , itd. Sve to uz pomoc gugla.Sad me zanima , imamo gore one filtere koji se bar po meni najcesce koriste .Moze li mi neko objasniti koji filter za sto sluzi , znaci ono ukratko , nisam htjeo da svatim bobe u ovu temu ali cu staviti u sledecu i dati onome ko mi to kaze. ILI postoji druga mogucnost.Da li bi mi neko mogao drzati casove , sto se tice PS-a . Znam da glupo zvuci ali bih volio da to moze kako ONLINE .
Razmotrite

Takodje bi mi pomogao neki opsirniji tutorijal koji imate , ali da je na nekom nama razumljivom jeziku , osim engleskog

EDIT : Nemojte da vas izgled VARA , sad sam bobe potrosio trebalo mi nesto , imam jos 4 g.ba premiuma , ne mogu da dopunim sve dostigo limit za danas , s toga nemojte da se bojite
otvori neku sliku i koristi jedan po jedan i vidi sta urade na slici. medjutim, filteri se pravo rijetko koriste sami. cesto bude kombinacija 3-4 filtera (mozda cak i vise). sve u svemu - eksperimentisi.

drugo, ako vec trazis tutorijale trazi ebooks za photoshop. imas dosta hrvatskih/srpskih knjiga na internetu, al je opet to bolje i opsirnije na engleskom. realno, bez znanja engleskog ne mozes nista puno postic.

a sto se tice casova.. tesko da bi ti iko ovdje to drzao. barem ne za neke premiume vec za prave pare, kes.
4rm4n1 je napisao/la:
otvori neku sliku i koristi jedan po jedan i vidi sta urade na slici. medjutim, filteri se pravo rijetko koriste sami. cesto bude kombinacija 3-4 filtera (mozda cak i vise). sve u svemu - eksperimentisi.

drugo, ako vec trazis tutorijale trazi ebooks za photoshop. imas dosta hrvatskih/srpskih knjiga na internetu, al je opet to bolje i opsirnije na engleskom. realno, bez znanja engleskog ne mozes nista puno postic.

a sto se tice casova.. tesko da bi ti iko ovdje to drzao. barem ne za neke premiume vec za prave pare, kes.
Evo bas skidam par ovih "ebooks" na hrvatskom i srpskom jeziku.

Sto se tice casova , naravno da bih ja slao prave pare ,posta , ziro racun , i sl. U Sarajevu bih mogao i lice u lice dati (nekad)
Tako da pare nisu problem , ako neko ima da bi htio molim nek mi se javi .Ne trazim ja puno samo malo da savladam
MrCakano je napisao/la:
Evo bas skidam par ovih "ebooks" na hrvatskom i srpskom jeziku.

Sto se tice casova , naravno da bih ja slao prave pare ,posta , ziro racun , i sl. U Sarajevu bih mogao i lice u lice dati (nekad)
Tako da pare nisu problem , ako neko ima da bi htio molim nek mi se javi .Ne trazim ja puno samo malo da savladam
javi se TRL-u ili FGB-u. neko od njih je daaaaavno rekao da bi rado drzao casove za pare

anyway, ko god iole kvalitetno radi nema vremena da ti drzi to pa ce ti se vjerovatno javiti ovi likovi sto nemaju pojma, al eto sad. Boze moj. uzmi ebooks i strebaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.