Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

W910i

61 pregled · 6 odgovora · otvorena 03.05.2010. u 13:22

Pozdrav momci i cure .

-Inače kako ste , ima'l šta novo ? Vamo je jako je***a situacija kod mene . Kupio sam mobitel POLOVAN Sony Erricson W910i za 100 KM ne bitno ...Problem je sljedeći ,nikako neće da mi otvori aplikacije i igre jednostavno izbaci "Operation Failed" i neće da otvori WALKMAN čekam nekih 5 sekundica i ništa kao da nisam ni klikno . Pokušavao sam raditi Master reset al neće .
-Molim vas ako neko zna u čemu je problem da mi javi bio bi zahvalan

EDIT: Izvinjavam se al sam furio podforum , u klubu sam a neam vremena pa sam se zaholco .
Ja ti jedino mogu preporuciti da ti stavi novi software majstor.. to ti je oko 10 do 15km max
Nema ti druge..
PeniK je napisao/la:
Ja ti jedino mogu preporuciti da ti stavi novi software majstor.. to ti je oko 10 do 15km max :)
Nema ti druge..:(:-*
Meni je bio slican problem sa SE W580 :)

Otisao u "Mobelix" i za 15 km ljudi ubacili novi software... Telefon puno brzi bio...
Kao sto je vec penik naveo jedino da odes i da ti stavi novi software , ugl je to max do 15 km . Kad si kupio telefon , nazoves frajra i pitas u vezi tog problema ?
Ti na tom telefonu max mozes uraditi Master reset. Ako ti to ne pomogne ne preostaje ti druga opcija osim da ga odneses u servis da ti stavi novi software..
GL
Ubaci sebi sam novi softwer, vrlo jednostavno.

Ovdje otiđi i naći ćeš sva uputstva: cafe.mobil.hr
-Hvala dovoljno sam čuo .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.