Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

internet provajderiiii.....

139 pregleda · 11 odgovora · otvorena 02.05.2010. u 20:53

ovakoooo...... zanima me koji je net po vama najbolji (znam da postoji takva tema al et)...... i posto mi je vishe dojadio adsl 5GB svaki mjesec umjesto 30 ja platim 60 KM..... poceo sam malo gledati i zanimati se oko ovog logosofta.... vidim ljudi nude vecu brzinu od adsla i flat rate za ISTE pare!!!!!!!! e sad me zanima samo da li konekcija cesto puca jer na adslu nepamtim kad mi je pukla konekcija.... molim admine da ne brishu temu dok ne dobijem potrebne odgovore

edit: ovo nema nikakve veze sa mojim postom gore..... nisam zelio da otvaram jos jednu temu..... gather otvaram preko mozile.,, neznam preko mirca jbg kad odem na njihovu stranicu www.gather.network.eu izbaci mi eror 403 forbiden molim pomoc????
Uzmes adsl 15 g , placas manje od 60 km koliko ti vec prelazish ! Dobar ti nick .
Internet Service Provideri u BiH

Koristim LOL xDSL od augusta prošle godine, i nikad mi konekcija nije pukla, a pogotovo nisam imao problema sa istim.
Mnogi nevjeruju da je brzina onolika koliko piše na stranici zato bi molio ko kod na ovom portala koristi xDSL neka testira brzinu.
Za 25+5Km dobiješ 4MB(oko 500kbps) i flet, neznam da i jedan provider daje sličnu uslugu.

@pura: znam kako ti je, i j sam jedva čekao da dođu.
skile je napisao/la:

Koristim LOL xDSL od augusta prošle godine, i nikad mi konekcija nije pukla, a pogotovo nisam imao problema sa istim.
Mnogi nevjeruju da je brzina onolika koliko piše na stranici zato bi molio ko kod na ovom portala koristi xDSL neka testira brzinu.
Za 25+5Km dobiješ 4MB(oko 500kbps) i flet, neznam da i jedan provider daje sličnu uslugu.

@pura: znam kako ti je, i j sam jedva čekao da dođu.
Ja im psujem,jer se presporo sire.Kod mene samo kad bi usli u naselje udmah bi ga uveo.
Ma koliko god ga kritikovali i koliko god znali kakvih tu lopova ima, jedna je cinjenica tacna:

ADSL n1

Da se lol oce malo prosirit oko zenice i u moj grad...:) bio bi prvi koji bi ga uveo..
skile je napisao/la:

@pura: znam kako ti je:D, i j sam jedva čekao da dođu.
mozel to kako dogurati do unsko sanskog kantona :D
nothing3 je napisao/la:
mozel to kako dogurati do unsko sanskog kantona
Teško skoro nikako.

jedva se šire u pojedinim naseljima iz Sarajeva.
Kontaktiraj ih pa vidi.
skile je napisao/la:
Teško skoro nikako.

jedva se šire u pojedinim naseljima iz Sarajeva.
Kontaktiraj ih pa vidi.
A zeničko-dobojski sigurno ne može XD

Šteta, mada sam zadovoljan sa ovim ADSL FLAT-om, šta je, tu je.
eny0y je napisao/la:
Ma koliko god ga kritikovali i koliko god znali kakvih tu lopova ima, jedna je cinjenica tacna:

ADSL n1

i ovo Logosoft je ADSL, samo sto iz BHTelekoma su tako bezobrazni to je za nepovjerovat... i tako je njihov ADSL sh*t

Na moju lokaciju nije jos stigao ni xDSL nit ovaj od M:Tel, sad sam na kablovskom, i kablovski extra net
Čuo sam da je sada Logosoft baš tip top Najbolji provajder , a?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.