Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

jedna molbica.

42 pregleda · 3 odgovora · otvorena 30.04.2010. u 19:59

ovako,pozz admini imam jednu molbu,ovako procitao sam sva pravila o pisanju vijesti i napravio probo sam 2 puta i nije prihvatio,ok nezznam sve o gamers.ba ali sam procito ona pravila,i neko mi ni prihvaio,pa ja imam ideju ako bi se moglo kako ak se moze dat razlog zasto vijest nije mi primljena.neuzimajte ovo za zlo !,i mozda nezz mozda i ima razlog a ako ima onda mi reecite dje da vidim jel stvarno neznam zas si mi vijesti odbijene!
Isti slučaj...
Neg' ako ti je do boba uhvati se photoshopa i radi kome treba i ima ces ih uvijek

Mozda mu nije do boba .. ali vidim u ovom tvom postu da si veoma "pismen"
Vjerovatno ima razlog sto ti nisu prihvatili vijest... i sad svi treba da se zale sto im ne prihvate ? Lijepo napisi bez gresaka, stavi gdje treba, i vidi jel neko prije to isto napisao i cao ( :
N_L_o_Ym je napisao/la:
Mozda mu nije do boba .. ali vidim u ovom tvom postu da si veoma "pismen"
Vjerovatno ima razlog sto ti nisu prihvatili vijest... i sad svi treba da se zale sto im ne prihvate ? Lijepo napisi bez gresaka, stavi gdje treba, i vidi jel neko prije to isto napisao i cao ( :
"probo", "nezznam", "procito", "dat", "neuzimajte", "dje" // + tona misstyped rijeci

i on ti pismen?

whatever, pisi vijesti konstantno dok se ne ustelis, tj. dok ne shvatis kako ces sta prevest'. Nije smisao da ti napises vijest gramaticki tacnu. To moze svako malo inteligentiji, fazon ti je da prevedes vijest sa drugog sajta, a da ipak ima neko znacenje.

drugo, siguran sam, al' SIGURAN, da si koristio google translate.

a ipak ako mislis u cemu si pogrijesio, posalji jos jednom vijest i pitaj admina sta joj fali. Nek' te savjetuju

@ovaj prvi sto je postao;

imam 4 hiljade bodova, sve od vijesti. ne budi glup materet

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.