Brate u Sarajevu u glavnom CM-u ima . Ja sam ovaj gel kupio u Beču u Schwarkopf prodavnici
Edit - evo našo sam
Ovnak d.o.o. Vitez je distributer i prvi ekskluzivni zastupnik programa SCHWARZKOPF PROFESSIONAL za BiH. Najnoviji modni trendovi, koje kreiraju SKP stručnjaci crpeći svoje ideje direktno sa svjetskih modnih pista New Yorka, Londona, Milana i Pariza, sada su na raspolaganju i na našem tržištu. Radeći sa ovim motiviranim i kreativnim stručnjacima, u mogućnosti smo našim klijentima ponuditi najbolju edukaciju o njezi kose i pomoći im u poslovanju u njihovim salonima.
Schwarzkopf Professional je dio Henkel Group iz Dusseldorfa i spada u vodeće svjetske proizvođače u frizerskoj branši s 100-godišnjom tradicijom proizvodnje. Baziran na profesionalnom partnerstvu sa Vama frizerima, Schwarzkopf Profesional želi osigurati inovativne koncepte i usluge koje odgovaraju potrebama frizera u cijelom svijetu. SKP je sa svojim asortimanom proizvoda, među kojima su poznati brendovi poput Igora Royal, Bonacure, Osis, Silhouette, Natural Styling...,zastupljen u više od 80 zemalja diljem svijeta.
Frizerskim salonima koji upotrebljavaju Schwarzkopf professional proizvode uz visoku kvalitetu proizvoda želimo osigurati odličnu uslugu, sigurnu podršku i intenzivnu mogućnost za usavršavanjem. Profesionalno partnerstvo je naša temeljna filozofija. Ako imate dodatna pitanja, specifične potrebe...budite sigurni, mi smo uvijek tu za Vas. Potrebno je samo da kontaktirate svog poslovnog partnera Schwarzkopf professional distributera - Ovnak d.o.o. Vitez.
Daj bodove

Znači go to Vitez