Prije svega zelim dobar dan svim clanovima g.ba sajta .
Evo znate i sami da sam bio postavio onaj svoj kratki video od uNs intra [ uvoda ] [ LINK : http://www.sk-gaming.com/video/242241-uNs_pocetak__short_version____uNs_frag_movie ]
i od nastavka nema nista jer nedostaje fragova.
E sad da ovaj intro ne bi propao ja sam razmisljao da se ubaci samo logo od G.ba i promijeni text u G.ba Revolution Movie .
Meni je potrebno sljedece od vas ...
Fragovi : 5 [ HS ] 4 [ HS ] ili neki sick frag sa dgl awp ili slicno ....
Kakvi ce fragovi i movie biti zavisi od vas jer vi dajte fragove .
Sljedece sto se pitate je pjesma :
Ostavit cu izbor na vama pa cu predlozit 3 pjesme da glasate i koju izaberete ili koje izaberete te cemo pjesme stavit u movie ...
Lista pjesama :
Skillet - Cosmatose [ Za uvod ]
Skillet - REBIRTHING [ Movie ]
Skillet - Hero [ Movie ]
ATC - Mistake No.2
Requiem for a Dream - Theme song
To su neke 3 moje pjesme koje ja mislim u ovaj movie naravno ako vi imate neku drugu zelju stavimo je na listu ....
Od izglasanih pjesama zavisit ce i movie radi synca i komponovanja movia.
Sta treba da ucestujete u G.ba Movie :
Ime [ Nick ] u CS :
Demo [ HLTV ] ili iz vase prespektive :
Tacno vrijeme fraga [ npr . Kada ste ace neki team na B kroz zid xD ] i slicno ..
Progarami koji ce se koristit :
Sony Vegas 8.0
Adobe Affter Effects
Fraps
4D
Nadam se da ce ovo sve da se ispostuje i da cemo dobit jos jedan novi movie kolekcije g.ba Revolution [ CS ] .
Molim nekog iz administracije da stavi temu do 00:00 u zanimljive radi skupljanja fragova...
Unaprijed Hvala .. Amar [ noRdeN ] Memisevic ...
Evo znate i sami da sam bio postavio onaj svoj kratki video od uNs intra [ uvoda ] [ LINK : http://www.sk-gaming.com/video/242241-uNs_pocetak__short_version____uNs_frag_movie ]
i od nastavka nema nista jer nedostaje fragova.
E sad da ovaj intro ne bi propao ja sam razmisljao da se ubaci samo logo od G.ba i promijeni text u G.ba Revolution Movie .
Meni je potrebno sljedece od vas ...
Fragovi : 5 [ HS ] 4 [ HS ] ili neki sick frag sa dgl awp ili slicno ....
Kakvi ce fragovi i movie biti zavisi od vas jer vi dajte fragove .
Sljedece sto se pitate je pjesma :
Ostavit cu izbor na vama pa cu predlozit 3 pjesme da glasate i koju izaberete ili koje izaberete te cemo pjesme stavit u movie ...
Lista pjesama :
Skillet - Cosmatose [ Za uvod ]
Skillet - REBIRTHING [ Movie ]
Skillet - Hero [ Movie ]
ATC - Mistake No.2
Requiem for a Dream - Theme song
To su neke 3 moje pjesme koje ja mislim u ovaj movie naravno ako vi imate neku drugu zelju stavimo je na listu ....
Od izglasanih pjesama zavisit ce i movie radi synca i komponovanja movia.
Sta treba da ucestujete u G.ba Movie :
Ime [ Nick ] u CS :
Demo [ HLTV ] ili iz vase prespektive :
Tacno vrijeme fraga [ npr . Kada ste ace neki team na B kroz zid xD ] i slicno ..
Progarami koji ce se koristit :
Sony Vegas 8.0
Adobe Affter Effects
Fraps
4D
Nadam se da ce ovo sve da se ispostuje i da cemo dobit jos jedan novi movie kolekcije g.ba Revolution [ CS ] .
Molim nekog iz administracije da stavi temu do 00:00 u zanimljive radi skupljanja fragova...
Unaprijed Hvala .. Amar [ noRdeN ] Memisevic ...