Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

E-mail,domena.

156 pregleda · 11 odgovora · otvorena 29.04.2010. u 20:07

Pozz..Gamersi...Sorry na 2 temi al treba mi ovo..Ovak kako da napravim,gdje i za koliko love naprimjer imam ja stranicu gamings i sad ja hocu sebi e-mail [email uklonjen] [email uklonjen] ness...:)
I ko mi moze naci domenu .info da nije skuplja od 3KM kupio bih ja al nemam kartice..:)..
Kako ces kupit ako nemas kartice ?

/fail
Domenu ti mogu ja kupiti, javi se na pm.
Prvo, moras imati stranicu npr. gamings.com da bi mogao napraviti email [email uklonjen].
Mozes i bez nje, ali neces moci primati emailove i moci ces je koristiti samo za MSN s tim da i na msnu neces imati puno opcija.
reLo je napisao/la:
Prvo, moras imati stranicu npr. gamings.com da bi mogao napraviti email [email uklonjen].
Mozes i bez nje, ali neces moci primati emailove i moci ces je koristiti samo za MSN s tim da i na msnu neces imati puno opcija.
znam ja napravit i sa email-om samo nek mi da kredita hitno potreban ... ako hoces tebi napravim za 1km kredita
reLo je napisao/la:
Kako kad imam stranicu..:??? gdje i kako treba..:D
_EllyX_ je napisao/la:
Kako kad imam stranicu..:??? gdje i kako treba..:D
ako ti je free hosting nemozes onda... jer vecinom ima samo na cpanel11
mani se ti ovih talenata, vidjet ću da ti nađem to, pitam nekog, samo ne možeš mjenjat password, ako je msn ne može personal
_EllyX_ je napisao/la:
Kako kad imam stranicu..: gdje i kako treba..
cPanel > E-Mail Accounts
Prvo trebas imat' gaming.com stranicu.
I ima jos jedna opcija to je preko hotmail-a , al' neces primat' email , msn ti nece biti verfikovan etc..
ako imas kupljenu domenu, evo ti tutorijal.

http://www.gamers.ba/forum/7/88419/-tut-verifikacija-e-mail/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.