Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Preporucite ..

140 pregleda · 7 odgovora · otvorena 29.04.2010. u 17:17

Pozz, razmisljao sam da kupim iPhone 3GS za mozda neka 2-3 dana..

E sad trazim od vas , onih koji vec posjeduju iPhone ili koji su ga imali da mi kazu jesul zadovoljni sa mobom i sve to..

I zanima me jos jedna stvar.. Jel se mora prvo kao "cipovati" iPhone da bi mogao apps sa neta skidat i ubacivat ili kako to ide ..

Na prvi pogled , mobitel ne izgleda los..

Molio bi Moderatore/Admine da ne brisu temu dok se bar ne javi 15ak ljudi i da mi neke informacije.. Hvala.
ofc telefon je predobar ja sam ga imao :D moci ces skidati apps sa neta al demo verzije ja sam to vec radio al je sranje sto jes jes,igrice su pre dobre ha ya al kad ga vec uzimas obavezno ga chipuj ha ya
Ovdje ti se 15 ljudi javi samo kad je konkurs neki.

Znaci mob grmi. Ima jailbreak, skines ne neta i uradis jailbreak
Poslije toga ne moras placat appove.
SmokiC je napisao/la:
ofc telefon je predobar ja sam ga imao :D moci ces skidati apps sa neta al demo verzije ja sam to vec radio al je sranje sto jes jes,igrice su pre dobre ha ya al kad ga vec uzimas obavezno ga chipuj ha ya
Sta cu dobiti time sto ga cipujem?

I da li mogu to sam uraditi ili se to u servisu radi?

Sry mozda su glupa pitanja ali ja jos nemam pojma o mobu pa pokusavam da se informisem :)
ima ga moj stari mob prejak,
em sto izgleda mocno, em ima mocne funkcije
AdOx_Crew je napisao/la:

Sry mozda su glupa pitanja ali ja jos nemam pojma o mobu pa pokusavam da se informisem :)
pa mozes imat sta hoces na njemu..tj skidat igre s neta besplatno i instalirat ha ya
AdOx_Crew je napisao/la:

Sry mozda su glupa pitanja ali ja jos nemam pojma o mobu pa pokusavam da se informisem
Imam iPhone 3G. Telefon je malo reci jak. Za mene nema boljeg. Ne bih ga zamijenio nema tih para.

Jailbrake ti je lagano uraditi, ne trebas ga nositi u servis. Skines program sa neta, i uradis jailbrake u 2,3 klika. Kad kupis telefon javi se na pm, objasnicu ti sve.

Aplikacije i igre su bolesne totalno. Ne moze se nijedan drugi telefon pohvaliti da ima bolje aplikacije, znaci nema!

Onda baterija grmi, nema vise onog je******a kao sa drugim telefonima. Upalis onu low quality igru, tipa fife, za 20 minuta mrtva baterija. Ovdje lagano igras po 4,5 sati, a i grafika je jaka. Na slusanje muzike se baterija skoro i ne trosi xD Smijesno znaci svega mi. Slusam 2 sata muziku ode 5 % baterije.

Dakle toplo preporucujem da kupis iPhone.
StealtH je napisao/la:
Imam iPhone 3G. Telefon je malo reci jak. Za mene nema boljeg. Ne bih ga zamijenio nema tih para.

Jailbrake ti je lagano uraditi, ne trebas ga nositi u servis. Skines program sa neta, i uradis jailbrake u 2,3 klika. ;) Kad kupis telefon javi se na pm, objasnicu ti sve.

Aplikacije i igre su bolesne totalno. Ne moze se nijedan drugi telefon pohvaliti da ima bolje aplikacije, znaci nema!

Onda baterija grmi, nema vise onog je******a kao sa drugim telefonima. Upalis onu low quality igru, tipa fife, za 20 minuta mrtva baterija. Ovdje lagano igras po 4,5 sati, a i grafika je jaka. Na slusanje muzike se baterija skoro i ne trosi xD Smijesno znaci svega mi. Slusam 2 sata muziku ode 5 % baterije.

Dakle toplo preporucujem da kupis iPhone. ;D
eh, ovakav odgovor sam trazio .. hvala ti i svim ovim gore ...

Znaci kupujem mob 100 % , jos sam po drugim forumima pitao i niko mi nije rekao da mob nevalja...

Hvala svima, moze tema u kantu :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.