Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

BiH-Design!

289 pregleda · 20 odgovora · otvorena 29.04.2010. u 10:37

evo ocijenite da znam ocu radim dalje :D sajt nije jos zavrsen moguce su greske :D

LOCK!
SLOVA ubijaju u oci nisu restaurizirana
4/10
de Allahati, nauci mal u ps radit kako treb pa furat neki designer...
Skini Photoshop Tajne i odgledaj sve dijelove pa onda prenesi u praksu ovo sve copy paste sa drugih hostinga mal prefarbano i napisana slova

1/10 za kodiranje nekakvo
zalosno.

idi jos uci materet

sve slike su katastrofa, o fontu i da ne pricam, a boje.. treba tu jos rada
Lose lose lose!!!
Morate ovo bijelo da stavite drugom bojom. ova slika skroz desno lapi bezveze. znaci lose lose lose. intel vam je dao 2 a ja 1. zao mi je
2/5.

Prazno :/
Cista 0

AKo vec kopiras od drugih onda kopiraj kako treba,fino klikneš na stranicu zatim ideš na View Page Source i kopiraj stylesheet da bi ti site mogao liciti na nešto
Samo mi nesto nije jasno, imate free domen(co.cc), a prodajete domene (.com, .net, .info itd.). Zar niste mogu tu jednu domenu uzeti za sebe.:o
error202 je napisao/la:
sve cp cista 0
I kakav je to nacionalizam u infu sredi se malo
:*
znaci cp je smao sto sam nasao ovu glavnu sliku i to su bila samo dva ona servera zato suti!;)
Baner u vrhu stranice tj. pored logo-a bih-design se naplaćuje 2,5 evra(mijesec)

oplako sam :D mijesec
MightY_ je napisao/la:
Baner u vrhu stranice tj. pored logo-a bih-design se naplaćuje 2,5 evra(mijesec)

oplako sam mijesec
Pusti DJETE hoce da zaradi
0/10
- Nemam komentara stvarno. Nikada u zivotu nisam vidio ruzniju i gluplju stranicu. Napisi molim te da si se salio sa ovom temom, jer nema smisla ovo uzimati za ozbiljno
meni izgleda kao da ga je djecak od 5 godina pravio. NeProfesionalno igleda
Sry, al' desing stvarno 0 sto jest jest, a o gramatici da i ne govorim... "mijesec"
Jako, jako lose.
btw.
.co.cc je free domena ?
LOW

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.