Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Slušalice - koje?

176 pregleda · 10 odgovora · otvorena 27.04.2010. u 15:54

Hallo momci

Ima se para naravno pa koje da sluše uzmem ?

Sennheiser pc350?

Steelseries 7h?

steelseries siberia v2?

razer megalodon?

Koje su po vama onako naj?

pusa
Slušalice pod rednim brojem 3 ; steelseries siberia v2?

- Sennheiser pc350
-steelseries siberia v2
Djeco moja, djeco...
Jestel vi ikada čuli dalje od SteelSeries-a i Razer-a ?
Nemate pojma o jednim Sennheiser-icama, očigledno niste upoznati ko proizvodi najbolje slušalice na svijetu.
Moja opcija - Sennheiser PC-350, imam ih i sa sigurnošću tvrdim da su najbolje za gaming.
Što se tiče ostatka, imam i ove razer carcharias, 2.1 verzija megalodona i koje se ponašaju za kanter identično kao i siberie...
Znači definitivno Sennheiser, pa prazno mjesto ispod, pa tek onda razer, ss, plantronics itd..
toliko od mene, poz

Post dobio aplauz od KillaOR

wickY je napisao/la:
Djeco moja, djeco...
Nemate pojma o jednim Sennheiser-icama, očigledno niste upoznati ko proizvodi najbolje slušalice na svijetu.
Moja opcija - Sennheiser PC-350, imam ih i sa sigurnošću tvrdim da su najbolje za gaming.
Što se tiče ostatka, imam i ove razer carcharias, 2.1 verzija megalodona i koje se ponašaju za kanter identično kao i siberie...
Znači definitivno Sennheiser, pa prazno mjesto ispod, pa tek onda razer, ss, plantronics itd..
toliko od mene, poz
to tražim !

wickY je napisao/la:
Djeco moja, djeco...
toliko od mene, poz
Ne hvalim se samo sam u prolazu :$
Znaci ni jedan Sennheiser se ne moze porediti sa ni jednim SS ili Raz. nedavno probao jedne (od wicky.a ) i to je to nema fule...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.