Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Logosoft xdsl

114 pregleda · 6 odgovora · otvorena 26.04.2010. u 21:56

- Ćao ' : D , namjeravam da se prebacim na ovaj logosoft xdsl (gama) , I ako mozete da kazete mi imatel' vi kakvih problema sa ovim , i to... btw. Dali ste mjenjali broj telefona kada ste se prebacivali na lol xdsl ? , posto vamo nesto pise oko telefona (nisam upucen : D . ) , I kakav je ping i to.. [ Ty ] : D
Preporucio bi ti ovaj net, brz je iako nisam imao iskustva sa njim imao sam logosoft Wi-Fi. xDSL je slican aDSL-u.
eh sad neznam kako to ide za telefon, ali ipak je bolje uzet Gamu nego deltu (flat) zbog brzine.
citat:
Brzina: 8192/512 kbps
Saobraćaj uključen u pretplatu: 30 GB
Free zona: da
Mail adrese: 1 (150MB mailbox)
Web hosting (MB): 20
Dnevno trajanje usluge LOL.free: 24 sata
Maksimalna brzina pri korištenju LOL.free usluge: 8192 kbps
Iznos saobraćaja pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: 150 GB
edit: brate jesil iz sarajeva i koji dio posto nije pokriven u cjelom podrucju taj net!
Ne moras mjenjati broj telefona samo ti treba telefonski prikljucak. Internet je extra, jos ce ti od 1. maja biti brzina od 10mbita + do 150GB downloada. Imas i opciju da ti smanje ping ako ti bude veliki (mada sumnjam ipak je 10mbita ) Sve u svemu dobar korak
' Nisam koristio LOL XDSL internet , al' kako sam cuo od 1. Maja ce bit' neka gamerska konekcija tj. podesena za gaming (manji ping etc..).

- Sto se tice problema pisao je miire neki dan temu u kojoj se zalio na ping, da ne odugovlacim evo ti tema : click
Internet je prejak, mislim da nema konkurencije u BiH, jedini problem je to što je dostupan u par naselja.

Što se tiće telefona važno ti je samo da imaš telefonski priključak, broj se nemjenja jedino ako priključih njihovu uslugu LOLphone tek tad mjenjaš broj.
Ako te još nešto zanima kontaktiraj me
Konekcija je prejaka iskreno, valjda su jucher neki problemi bili pa ping bio vechi .

- danas sve normalno .

Zato od 1 maja uvode FLAT pakete po istim cijenama, takodjer i za Gamere ce biti manji ping

Jos 5 dana pa FLATTT
miire je napisao/la:
Konekcija je prejaka iskreno, valjda su jucher neki problemi bili pa ping bio vechi .

- danas sve normalno .

Zato od 1 maja uvode FLAT pakete po istim cijenama, takodjer i za Gamere ce biti manji ping :)

Jos 5 dana pa FLATTT :D
Taman za 5 dana cu uvesti flat : D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.