Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

problemi kostantno

130 pregleda · 10 odgovora · otvorena 26.04.2010. u 18:41

Znaci raja, crko od nervrianja... Format kompa radio nema 1 mjesec, dodao rama skeniro virues nasao 1 i izbriso ali fps mi pada non stop sa 100 na 30 svakih 2 min, zatim kad udjem na msn izbacuje mi nake errore ko dont send - send error i tak...

SYSTEM RESTORE RADIO NISTA :s

POMOZITE PLS :)
~ Ja sam imao isti problem , sve sam probao skenirao racunar ama bas sve i opet spada ..

~ Digni opet sistem i rijesen problem znam iz iskustva :r
eXplozion je napisao/la:
~ Ja sam imao isti problem , sve sam probao skenirao racunar ama bas sve i opet spada ..

~ Digni opet sistem i rijesen problem znam iz iskustva :r
Postoji li ikakav drugi nacin :S ?
apphex je napisao/la:
- meni je nekad tako padao, znaci FPS 100, pa odjednom 30 pa opet 100, ja samo otvorio onu lijevu stranu od kucista sad normalno

Lakshe i cistit' i sve .
apphex je napisao/la:
~ Vijeruj mi sve sam probo i nista to mi je jedino pomoglo 9-)
Za taj dont send error, skini service pack 3, ukljuci windows update da ti skine sve zakrpe, updateuj drivere, kupi novi cpu/gpu cooler da smanjis pregrijavanje tj opterecenje.

Za fps iskljuci sve programe (anti virus, msn itd.) prije nego igras cs, izbrisi nepotrebne programe (narocito vizuelne) i fajlove da oslobodis hdd, ram i cpu, ccleaner i tuneup svaki dan koristi.
Nabavi licencirani OS. Usisaj kuciste, provjeri temperaturu procesora...
MorgaN je napisao/la:
Nabavi licencirani OS. Usisaj kuciste, provjeri temperaturu procesora...
oće ku**c neko dat 400 maraka za komad plastike ima bajo na netu džaba win7 da se sKINEE
MotoR_HeaD je napisao/la:
oće ku**c neko dat 400 maraka za komad plastike ima bajo na netu džaba win7 da se sKINEE
E, upravo zbog toga sto se skida sa neta, nastaju problem.
apphex je napisao/la:
meni isti problem kasnije dobio savjet da RR bios
mozda nema veze sa ovim sto vi kazete OS jest nije :S
pokusavao sam da "clockam" komp pa sam digao ferkvenciju rama sa 200 na 400 to je bio problem:S jer nemoze da podnese a vidm da ni tvoja konfa nije nesto bolja pa pokusaj to "jer si dodavao RAM-a"
:D nadam se da sam pomogao znaci samo RR BIOS

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.