Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

e-sport.hr online turnir .

179 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.04.2010. u 12:36

Prije svega , pozdrav dragi gejmeri .

Kao što naslov kaže , u što skorijoj budućnosti planiramo otvoriti prvi 5on5 online turnir pod organizacijom E-sport.hr sajta .
Ovom temom želimo ovu vijest podijeliti sa vama , te vidjeti kakav bi to odaziv bio. Naravno , otvoreni smo za sve prijedloge i sugestije , koje će biti razmatrane sve u cilju što kvalitetnijeg turnira .

Turnir će se odigrati na protokolu 48 , popularnije preko STEAMA , te pored toga AC [ AntiCheat tool ] će obavezno morati biti uključen. [ Link za download AC'a će biti ubačen naknadno ].Broj ekipa koje će učestvovati na turniru je 32 , od čega se svih 32 prijavljuje , znači turnir neće biti invite tipa .Turnir će se odigravati na 4 servera , vrhunski podešena , što bi značilo četiri meča u isto vrijeme , te kvalitetnu i brzu završnicu .
~ O pravilima te opsirnijem opisu lige naknadno .

Ono što bi želio znati od vas , ono zbog čega smo i otvorili temu jeste :
~ Da li smatrate da je otvaranje ove lige uredu ? Da li imamo vašu podršku ? Zašto / Zašto ne ?
~ Kakav bi odaziv bio , da li bi prijavili svoju ekipu na turnir ?
~ Iznad sam spomenuo da bi se turnir odigravao na četiri servera što zahtijeva mukotrpan rad , te to nećemo moći sami , znači trebamo SUDIJE . Koliko vas je spremno pomoći suđenjem ? Bit' će te naknadno nagrađeni , ništa pretjerane vrijednosti , nešto simbolično tipa "Medalja za sudiju na prvom e-sport.hr online turniru "
~ Da li da na server ubacimo antiduck skriptu , ili pak da dozvolimo duck na ctrl , gdje bi bind "+duck" na jedan od " mwheel ' ova " bio zabranjen ? Da li smatrate da je pokretanje AntiCheat toola uredu ?

Kao što sam rekao , otvoreni smo za sve prijedloge i sugestije , te se za opširniji info možete se javiti bilo kome iz administracije. Pobrinuti ću se da svaki konkretan prijedlog bude nagrađen aplauzom .

Izvinjavamo se na eventualnim greškama .

Ispred e-sport.hr administracije spectre i scorp1on.
Ja mislim da bi ti se dosta ekipa prijavilo posto je sad i qESWC pa raja trenira sa ekipom ..
Ako vam treba sudija tu sam posto sada imam dosta vremena zavrsio skolu pa cu kuci bezveze na msn i cs igrat

Tako da imate moju podrsku .

evo vam msn ako vam bude trebao [email uklonjen]

Neznam ocul onda svoj klan prijavljivat .

mozda cu prijavit al ja necu igrat
Super sto zelite organizirat nesto takvo,ali bolje bi bilo da je steam liga po meni ;)
zabranit duck treba jer dosta smeta u igri ;)
i racunaj na moju ekipu ako bude
MASIV_ je napisao/la:
Super sto zelite organizirat nesto takvo,ali bolje bi bilo da je steam liga po meni
zabranit duck treba jer dosta smeta u igri
"Turnir će se odigrati na protokolu 48 , popularnije preko STEAMA"

samo jos jedan dokaz da ne citate teme do kraja i ne citate cijele postove

btw. svidja mi se ideja
stavi te antiduck skriptu

hvala cao

podrzajem
MASIV_ je napisao/la:
Super sto zelite organizirat nesto takvo,ali bolje bi bilo da je steam liga po meni ;)
zabranit duck treba jer dosta smeta u igri ;)
jesi zelen
hahahahhahahhahhaa
:P :D :*
Pomogao bih tako sto bih bio sudija ako treba, a sto se tice duck skripte ne bi se trebala stavljat ;)
Brate prejako napisano :D ..Sve si upravu ,ma ostavi duck sta fali HAHAHAH ♥ :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.