Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

LOL XDSL ?

252 pregleda · 17 odgovora · otvorena 25.04.2010. u 19:26

Dobar dan .

- prvo, odmah da napomenen, necu da njih zovem, neda mi se svadjat' a ii radno vrijeme je proslo, samo ce mi nesto pricat' .

Da pitam, posto ima korisnika ovog neta, dal' vama sada trenutno laga ? Tj. ping 150, 200, 300 :/ Ovo se vec nekoliko puta desava, pa jel' iko zvao njih i pitao sta je sa konekcijom ?

Download je normalan, 400, 500 kbs , ali znaci ping HIGH ://

Ako je samo neko zvao i pitao, pa da mi kaze ovdje, jer necu da se svadjam sa njima i to, konekcija umire znaci .

Admini ne trashajte plx .
NOVO – MANJI PING za gamere

Poštovani korisnici,

Obavještavamo Vas ovim putem da smo za one koji žele da na našim xDSL baziranim uslugama uživaju u čarima mrežnog igranja, omogućili i dodatno smanjivanje popularnog „ping“ vremena.

Ukoliko spadate u ovu kategoriju korisnika, i „ping“ Vam je važan, odnosno željeli biste da bude bolji, sve što je potrebno da uradite je da nam se obratite putem e-maila [email uklonjen] sa zahtjevom da Vam se podešavanja Vašeg personalnog servisa prilagode potrebama mrežnog igranja.

Napominjemo da ovo nije preporučljivo za korisnike koji imaju uključenu SuperTV uslugu.

Vaš LOL Team

Meni sve uredu sad provjerio i nikad nisam imao problema sa tim :)

Pogledaj da nije do tebe nesto restartuj modem...
samo da se nadovezem na temu,

da li Logosoft ima IKAKVE namjere da prosiruje svoju internet mrezu i da postavlja opticke kablove na podrucju bascarsije? zvao sam ih, kazu bit ce u blizoj buducnosti (yeah right)

popunio sam onaj ko "formular" na njihovoj stranici po hiljadu puta i vidim nista se ne desava..
Buraz meni se u dure

Post dobio šamar od ultranumb

aTiLa je napisao/la:

Meni sve uredu sad provjerio i nikad nisam imao problema sa tim

Pogledaj da nije do tebe nesto restartuj modem...
Restartovao modem 2, 3x .

Download je meni dobar, ali ping jarane umire , ne laga samo meni i mom jaranu takodjer laga . Mozda kod nas na Dobrinj prave ? :/

@ inno, SPAMER !
miire je napisao/la:

Download je meni dobar, ali ping jarane umire , ne laga samo meni i mom jaranu takodjer laga . Mozda kod nas na Dobrinj prave ? :/

@ inno, SPAMER ! :D
Kod mene sve uredu na grbavici,sad ne znam sta je kod vas zovi njih i j**i mater preko telefona odmah srede to,a ja sam se jos prijavio na ovu gamer uslugu prije mi je ping bio oko 50-70 kad bi testirao a evo sad 30+ :)

Znaci samo nazovi vjeruj mi pomoce ti...
miire je napisao/la:

@ inno, SPAMER !
Evo Inno je sa DBR i njemu sve OK , znaci do Dobrinje nije
aTiLa je napisao/la:
Kod mene sve uredu na grbavici,sad ne znam sta je kod vas zovi njih i j**i mater preko telefona odmah srede to,a ja sam se jos prijavio na ovu gamer uslugu prije mi je ping bio oko 50-70 kad bi testirao a evo sad 30+

Znaci samo nazovi vjeruj mi pomoce ti...
Cim je ona vijest' izasla na stranicu, ja poslao E ' mail sa svog maila .

Kasnije ih nazvao, kaze nije problem, procitat cemo E ' mail i bice popravljeno sve

Tad mi je bio ping 30 +, i poslije 2 ,3 isti ping bio 30 + [ samo na nekim 60, 70, nekim njemackim serverima ]

Tako da mozda nesto prave na Dobrinji
I meni je isto extra neznam sta je kod tebe
Jesu li ti ratovi dobro nastimani a moguce ako slusas youtube skoci ti ping na 800 :S,i jel na svim serverima ili samo na 1?
realna stranica nema šta...
prvi put mi izbacilo 4 mb , gledaj sad :|

p.s užasno spor internet :|

opet test :r
Meni je sve uredu, jedino ti je ostalo da ih konstatno zoveš i dosađuješ, meni je to uspjelo kad sam imao problema sa superTV(u tvom slučaju ping).Došli ljudi odma i napravili.
Adis_tm87 je napisao/la:
realna stranica nema šta...
prvi put mi izbacilo 4 mb , gledaj sad :|

p.s užasno spor internet :|

opet test
Neko te pitao za HS konekciju ?
miire je napisao/la:
Neko te pitao za HS konekciju ? :)
Nije i šta sad? nesmijem više posta napisat?
;)
inno je napisao/la:
Buraz meni se u dure
Sorry, slučajno šamar. Citiraj me, napiši bilo šta, dobićeš aplauz.

Još jednom sorry, nešto mi Mozilla zaštekala.
v3Tr0x je napisao/la:
Sorry, slučajno šamar. Citiraj me, napiši bilo šta, dobićeš aplauz.

Još jednom sorry, nešto mi Mozilla zaštekala.
heehheh ... nema veze h3bo shamar

Post dobio aplauz od ultranumb

Ne vjerujem da ti moze neko sa GBA pomoci vise od ljudi koji rade tamo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.