Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem

66 pregleda · 7 odgovora · otvorena 25.04.2010. u 14:12

Evo ljudi trpio sam i trpio,ali nikako nemogu da skontam kako da izgasim ovaj quickplayer kada želim skinuti pjesmu.Evo u čem je problem.Kada god nađem pjesmu tj kada je želim skinuti i taman kada stisnem download ovo mi se pojavi pa pjesma sama pjeva a ne skida se.

Zna li itko kako da riješim ovo,ali bez brisanja quick playera,jer mi treba.
Nemoj lijevim klikom na tu neku pjesmu, nego klikni Desni i ima Save AS, kliknes na to i ima onda gdje da snimis, .
miire je napisao/la:
Nemoj lijevim klikom na tu neku pjesmu, nego klikni Desni i ima Save AS, kliknes na to i ima onda gdje da snimis, .
I to sam radio,ali zna mi se dogoditi (često) da sačuva stranicu!
-Meni se čini da je to program , imao sam i ja neki program kad skidam neki file skida u tom programu po sat vremena.

~ Provjeri ti da nisi neki program instalir'o

EDIT : Ako nemože,probaj reinstall Firefox,a ako i to ne uspije skini chrome
http://www.download.ba/google-chrome-5-free-download-16036.html
hIGH_ je napisao/la:
-Meni se čini da je to program , imao sam i ja neki program kad skidam neki file skida u tom programu po sat vremena.

~ Provjeri ti da nisi neki program instalir'o

EDIT : Ako nemože,probaj reinstall Firefox,a ako i to ne uspije skini chrome
http://www.download.ba/google-chrome-5-free-download-16036.html
Sve mi je OK,brinem se za pc,pregledavam svaki put kada mi je netko od ukućana na pc-u gledam jel neš skinuo i tak,ali ja imam quick time instaliran i itunes,a ak izbršem quick time tj quick player biti će zajebano jer njih dvoje rade u "paru",a i svakako mi treba.
E ovako... trebaš podesiti u browseru kako da ti otvara određene vrste fajlova... npr. u mozilli odeš u Options pa onda prebaciš na Applications (tab gore, četvrti po redu) i onda nađeš odgovarajući format... eto uzeću npr. mp3.... nađeš ga u onoj listi i sa strane ti vjerovatno sad stoji nešto tipa Use quick time plug in... e ti tu klikni i promjeni na always ask (tad će te uvijek pitati da li da skine, otvori odmah i druge opcije) ili mozes staviti na Save file (odmah će ti skidati kad klikneš na takav sadržaj)

nadam se da sam bio od pomoći :)
pozzz
noBru je napisao/la:
E ovako... trebaš podesiti u browseru kako da ti otvara određene vrste fajlova... npr. u mozilli odeš u Options pa onda prebaciš na Applications (tab gore, četvrti po redu) i onda nađeš odgovarajući format... eto uzeću npr. mp3.... nađeš ga u onoj listi i sa strane ti vjerovatno sad stoji nešto tipa Use quick time plug in... e ti tu klikni i promjeni na always ask (tad će te uvijek pitati da li da skine, otvori odmah i druge opcije) ili mozes staviti na Save file (odmah će ti skidati kad klikneš na takav sadržaj)

nadam se da sam bio od pomoći
pozzz
To zmaju evo ga rješio sam,admine ako može aplauz za ovog momka
mrxilix je napisao/la:
To zmaju evo ga rješio sam,admine ako može aplauz za ovog momka :D:D:D:D:D:D:D
ajde drago mi je... sjetio sam se da sam i ja imao sličan problem prije.. doduše sa drugom vrstom fajla pa rekoh sigurno je do toga...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.