Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Just cause 2

176 pregleda · 18 odgovora · otvorena 24.04.2010. u 23:16

Dajem premium za ovo tko mi riješi evo slike nakon što sam pokrenuo JC2

nemoze na xp samo na win vista i 7
to jest zahtijeva dx 10 a xp podrzava samo 9.0c
Kralj_niko je napisao/la:
nemoze na xp samo na win vista i 7
to jest zahtijeva dx 10 a xp podrzava samo 9.0c
Ja sam čuo da ima je dan fazon,d ase može ali neznam kako!
nepostoji svugdje pise win xp unsuported svugdje citam ama bas u svakim novinama ali je grafika super(vec prelazim igru)
trebati dx10,a xp podrzava dx9,tako da moras install neki noviji os-vista,7
Kralj_niko je napisao/la:
nepostoji svugdje pise win xp unsuported svugdje citam ama bas u svakim novinama ali je grafika super(vec prelazim igru)
Fazon pronađen,rješen,dečko ohol si,nisi googla-o to je i moja krivica,ali našao sam fazon i evo me igram JC2 na XP,ovo nije zezancija ozbiljan sam samo sam instalirao directx 10 na xp i ev ga radi.
mrxilix je napisao/la:
Fazon pronađen,rješen,dečko ohol si,nisi googla-o to je i moja krivica,ali našao sam fazon i evo me igram JC2 na XP,ovo nije zezancija ozbiljan sam samo sam instalirao directx 10 na xp i ev ga radi.
da da a ja sam Tom Cruise
MotoR_HeaD je napisao/la:
da da a ja sam Tom Cruise
Ne ti si MotoR_HeaD
mrxilix je napisao/la:
Podjeli sa nama da i mi pokusamo
mrxilix je napisao/la:
All you need is THIS
joj nemaš pojma moš kaobjagi instalirati i dx11 na xp da piše u dxdiag-u ali igre ti neće raditi na dx10 il dx11
oćeš dx10 ili dx11 ??????????????????????? Vistaaa ili Win 7 ko još danas igra na xp-u
MotoR_HeaD je napisao/la:
joj nemaš pojma moš kaobjagi instalirati i dx11 na xp da piše u dxdiag-u ali igre ti neće raditi na dx10 il dx11
oćeš dx10 ili dx11 ?? Vistaaa ili Win 7 ko još danas igra na xp-u
Ja i 47% ljudi koji posjeduju PC,bila je anketa na jednoj str.I da moraš imat SP3 i sve nadogradnje
mrxilix je napisao/la:
Ja i 47% ljudi koji posjeduju PC,bila je anketa na jednoj str.I da moraš imat SP3 i sve nadogradnje :D
da da da kad bi se zajebavali,nemožeeee dx10 na xp nemožeeeeeeeeee
mrxilix je napisao/la:
All you need is THIS
Mene interesuje kako cu igru prevariti da mi sistem prepoznaje kao Win 7 odnosno Vistu.. Nebi rekao da je drugacije moguce..
dam1r je napisao/la:
Mene interesuje kako cu igru prevariti da mi sistem prepoznaje kao Win 7 odnosno Vistu.. Nebi rekao da je drugacije moguce..
Ali ono netreba cijeli sistem nego samo grafiku....ali ja imam flat int. tako da sam skidao updateove za xp-a...tak da neznam hoće li ti moći bez minimalno sp2
mrxilix je napisao/la:
Ali ono netreba cijeli sistem nego samo grafiku....ali ja imam flat int. tako da sam skidao updateove za xp-a...tak da neznam hoće li ti moći bez minimalno sp2
Imam licenciran xp sa svim updateovima.. Kada pokusas pokrenuti igru ono trazi da imas novi sistem instaliran, ne samo dx10. Al' nije to ni bitno toliko, igram ja to i na win7
treba ti direct x 10 i xp moras skinut kao da bude licenciran (ne smijem dat link :D)
ma pustite ove što govore da se može igrati just cause 2 na xp-u

istina je da postoji dx10 za xp ali to nije dx10,to samo napiše da ti imaš dx10 a zapravo nemaš

probavali su ljudi sa tim i nije im radilo,osobno poznam nekoliko ljudi kojima to nije uspjelo tako da su to gluposti

ko želi igrati just cause 2 nek si nabavi sedmicu/vistu ili nek zaboravi na nju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.