Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

eplay.

145 pregleda · 10 odgovora · otvorena 24.04.2010. u 00:46

E vako :]
Neki dan igrao sam normalno eplay-a
I odjednom mi se ovo desilo kad ulazim na mirc
http://img12.imageshack.us/i/eplay.png/
Et' nadam se da ce mi neko pomoci ..

Zahvaljujem.
Udji preko webchata kad ti mirc ne radi ?
www.webchat.quakenet.org

Izvini dečko ali imaš li ti oči ? Vidiš li šta piše cs.gather.rs to ti je skripta za admina na gather-network.eu. Stara gerasimova skripta u kojoj ima onaj ku**c da ti uzme password sa gathera. Briši to odmah i skini normalan mirc
Ado je napisao/la:
Izvini dečko ali imaš li ti oči ? Vidiš li šta piše cs.gather.rs to ti je skripta za admina na gather-network.eu. Stara gerasimova skripta u kojoj ima onaj ku**c da ti uzme password sa gathera. Briši to odmah i skini normalan mirc ;)
Znaci ako igram preko Webchat on meni moze uzeti pwove na racunaru ? :S
korel je napisao/la:
Ne, ako imaš njegov mirc onda ti može pokrasti pw-ove. Tako je prije radio ko ga iznervira -.-'
Ado je napisao/la:
Ne, ako imaš njegov mirc onda ti može pokrasti pw-ove. Tako je prije radio ko ga iznervira -.-'
Mirc ? :S ulazio sam ja preko mirca.. :/
korel je napisao/la:
Mirc ? :S ulazio sam ja preko mirca.. :/
Bolan ako imaš geras1mov mirc onaj za admine na .rs što je on napravio onda je moguće da ti ima pw od gather-networka
Ado je napisao/la:
Bolan ako imaš geras1mov mirc onaj za admine na .rs što je on napravio onda je moguće da ti ima pw od gather-networka
a nemam to
Ado je napisao/la:
Bash je njemu stalo do tvog pw-a

nidje veze al et

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.