Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Just Cause 2

115 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.04.2010. u 18:09

Dobar dan ljudi
Imam problem sa just cause 2.Kad ga krenem instal pokrece ga preko steama i trazi neki key.Nadjem na netu da treba instalirat preko steambacup i odem na to kad ovaj problem :

http://slike.hr/slike/aaaaa_4e6de.jpg.html

Ko rijesi idu njemu bobe !
Hvala
Ista istalacija ko i kod mene, iskljuci antivirus i pokreni tu aplikaciju STEAMBACKUP kao administrator, onda ce moc...
Ocigledno da imas vise virusa ali nekontam zasto bi trebao iskljucivati antivirus da install nesto nekontam cemu onda svrha ako si skidao mozda ti je neki virus ili nesta
crazy187 je napisao/la:
Ista istalacija ko i kod mene, iskljuci antivirus i pokreni tu aplikaciju STEAMBACKUP kao administrator, onda ce moc...
Jarane nemam antivirus probo sam iskljucit firewall i opet je isto...Probat cu kopirat sve na pc a imas li ti product key za jc 2
Rješenje
Headmyster je napisao/la:
Jarane nemam antivirus probo sam iskljucit firewall i opet je isto...Probat cu kopirat sve na pc a imas li ti product key za jc 2
Nemam key, uopste ti nije potreban, kad pokrenes preko ovog steambackup, probaj izbrisat steam ili sve sto ima veze sa just cause 2 sa kompa pa probaj opet preko ovog steam backup, kod mene je nije bilo problema...
A evo sta meni Avira javlja za taj steambackup, nije opasan uopste komp mi normalno radi i igra takodje, ustvari vec sam je preso...

ma ne treba ti nikakav key

mountaj igru i umjesto da otvoriš datoteke na pogonu ti samo stavi run as administrator

čekaj dok se sve instalira
nakon toga samo prekopiraš crack i sve će ti raditi
crazy187 je napisao/la:
Nemam key, uopste ti nije potreban, kad pokrenes preko ovog steambackup, probaj izbrisat steam ili sve sto ima veze sa just cause 2 sa kompa pa probaj opet preko ovog steam backup, kod mene je nije bilo problema...
A evo sta meni Avira javlja za taj steambackup, nije opasan uopste komp mi normalno radi i igra takodje, ustvari vec sam je preso...

Brate bio je jedan drugi problem ali ti si se potrudio i pomogao mi maksimalno kolko si mogo i zato tebi idu bobe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.