Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Pitanje za kladionicare

137 pregleda · 14 odgovora · otvorena 23.04.2010. u 09:22

Poz,

jučer sam igrao listić, 10 parova.

Između ostalih, jedan par je "Njemačka-Švedska (ž)". A pošto sam se kladio u millennium-u, odem na njihovu stranicu da vidim rezultate kad imam šta i vidjeti:

NOGOMET - PRIJATELJSKE UTAK.REPREZ. (Ž)
1706 Njemačka-Švedska (ž) 16:00 Odgoden

Eh sad, šta će biti sa ovim parom ? Već sam 8 parova pogodio, za 9 nije došao rezultat a ovaj 10 ( Njemačka-Švedska ) je odgođen
Iskusan si pravo , ako je odgodzen mech samo ti se oduzima koeficijent tog para ( kao da se nisi kladio ) gl
yassa je napisao/la:
Iskusan si pravo , ako je odgodzen mech samo ti se oduzima koeficijent tog para ( kao da se nisi kladio ) gl
E hvala, i mislio sam da je tako al' rek'o da pitam opet

Hvala još jednom
Samo ti se kvota tog para oduzima od cijelog dobitka
Ako je utakmica odgodjena, samo ti bude kvota jedan odnosno isto ko da nisi ni igrao
Hajmo sada svi ponoviti da mu se kvota od tog para oduzima

Nije lik idiot da ne razumije
farystr0n je napisao/la:
Hajmo sada svi ponoviti da mu se kvota od tog para oduzima :-X

Nije lik idiot da ne razumije :r
salalalaaa :D mozes sacekati 48h :d mozda se utakmica odigra ^^ :D (: znam iz iskustva :D
H4midovic je napisao/la:
salalalaaa mozes sacekati 48h :d mozda se utakmica odigra ^^ (: znam iz iskustva
Ma je**t je, ovako sam dobio 34KM a sa njom 37 Nije neka razlika al' eto dosta je i to Uplatio 1KM.
united je napisao/la:
Ma je**t je, ovako sam dobio 34KM a sa njom 37 :D Nije neka razlika al' eto dosta je i to :) Uplatio 1KM.
hahahha :D brate prosle godine Allahami dobitrak 1200Km i sada cekam tenis 1.35koeficent -.- bez njega bi dobio negde oko 700maraka s porezom i oduzimanjem 1.35, lagano saceko i rizikovo xD i iii iii dobijem oko 1000km xD (: dobije ovaj levat sutradan :/ bilo odgodjeno radi kise :/ :D btw dobar dobar 35kmaca :D xD
nece nista biti samo ce ti isplatit kesh ako dobijes isto da nisi taj par ni odigrao ali moras cekat 24h
united je napisao/la:
Ma je**t je, ovako sam dobio 34KM a sa njom 37 Nije neka razlika al' eto dosta je i to Uplatio 1KM.
10 parova i dobitak 37km pa kume moj kakve si ti kvote pucao po tom listicu :p
mrsho je napisao/la:
10 parova i dobitak 37km pa kume moj kakve si ti kvote pucao po tom listicu :p
kvote 1.01 whahahahaahahah
4rm4n1 je napisao/la:
kvote 1.01 whahahahaahahah
Ma ono brate ladno kad odigras 7-8 parova samo lupas dobitak ti predje preko 100.jke Ali eo izgleda da su nove kvote dosle u ponudu 1.01 Da ce oba dati gol i 1.02 Pobjeda zeljenog tima xD
Bjez armani odoh sta korisno radit
mrsho je napisao/la:
Ma ono brate ladno kad odigras 7-8 parova samo lupas dobitak ti predje preko 100.jke Ali eo izgleda da su nove kvote dosle u ponudu 1.01 Da ce oba dati gol i 1.02 Pobjeda zeljenog tima xD
Bjez armani odoh sta korisno radit
hajd

sve kladionicar do kladionicara

odoh ucit hemiju bb all

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.