Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

steam disabled

193 pregleda · 6 odgovora · otvorena 21.04.2010. u 23:02

pozdrav , jel postoji neki kontakt za steamsupport , neki email il nesto , jer mi je upravo disablovan steam , mada mi ga nece vratit al eto da probam , jbg , sigurno ga je neko hacko prije mene pa ku**c sad ode 15 km moram davat za novi :(
Imam ja legalan 100 % steam mijenjam za FB chipove ima cs1.6 source i jos mnogo igrica netreba mi neiggram vise cs pa ko hoce neka me kontakt da se dogovroimo oko sume
niko da odg :/

edit : slucajn sam pritisnuo postavi

mislim da nema to , a i nece ti sigurno vratiti jer ako je disablovan neko ga je hackovao pa tebi prodao tako da .. . pozdravi se :)

kupi novi za 10 km imas svugdje sad original
MEHMED_ je napisao/la:
niko da odg :/

edit : slucajn sam pritisnuo postavi

mislim da nema to , a i nece ti sigurno vratiti jer ako je disablovan neko ga je hackovao pa tebi prodao tako da .. . pozdravi se :)

kupi novi za 10 km imas svugdje sad original
ma ima nedavno sam gledao da su se javljali na email al ocu da probam da ih zamolim ako ne ne ko ga j**e al sta ces
poz
To ti je kad hackas steamove ili kupujes hackovane :* Steam ti nece biti vracen osim ako nemas onu kutiju sto je dosla sa steamom gdje pise key onaj, al sam siguran da ga nemas jer si uzeo hackan za 10-15 km ...
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nez do cega bi ti to moglo biti ali mislim da ti je to da si mao previse steamova na 1emailu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.