Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana 15 bodova

Garena patch..

349 pregleda · 18 odgovora · otvorena 21.04.2010. u 14:41

Igrao sam na garenu i kako je izasao patch novi ne mogu ga pokrenuti nikako ni instalirati, u mene je zadnji patch 1.24c poslije njega su izasli 1.24d i trenutko koji je zadnji 1.24e i oba sam skinuto ali ne mogu ih pokrenuti, a evo i sta mi izbaci kad ga skinem i probam pokrenuti

http://yfrog.com/j299320243j

:|
Kume mozda bih ti mogao pomoci burza mi je imao slican problem ali stvarno nece nesto da mi otvori ovaj link mozda nekom oce ali meni nece:r
Mogu, udjem u igru u war3 i u cod ali kad udjem u war nema mi nikog da je kreirao, nista se ne pojavljuje

a evo drugi link ako ne moze onaj, al meni radi..

Pokusaj ovo:

Odes u Control Panel>Windows Firewall>Exceptions> i tu vidis jel ti blockiranu blizzard kod mene jeste bilo i ja otkvacio na blizzard i moze sada!xD

SS:

Znaci trebas sve sto je pod blizzard skinuti kvacicu!

Ja mislim da je to mozda razlog kod mene barem da!xD

Hvala!
Ako se pojavi error riješenje je
1. Otvori regedit (start > run > regedit)
2. Idi na HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\
3.Napravi new key,ime stavi 'Warcraft III' (bez ovi apostrofa)
4. Na desnoj strani klikni desnim klikom i new string selektiray,
5. Stavi ime 'InstallPath' (bez apostrofa)
6. Value neka bude gdje si instal war3 (NPR: c:\warcraft 3\)
7.Pokreni pach i to je to

Ako nemogne vako onda moras reinstal,ili otidi kod nekoga pa prekopiraj citav wc 3 folder i prebaci sebi.
ETRLuque je napisao/la:
Mogu, udjem u igru u war3 i u cod ali kad udjem u war nema mi nikog da je kreirao, nista se ne pojavljuje

Pa druze nema nikog zato sto nemas patch uzmi switcher zamjeni patch i igraj zar je toliko tesko
ETRLuque je napisao/la:

Ja mislim da je to zato sto si od nekoga kopirao wc3 folder pa ti nece da ti inst pazch.Meni je tako bilo isto ...
goldstar_ je napisao/la:
Ja mislim da je to zato sto si od nekoga kopirao wc3 folder pa ti nece da ti inst pazch.Meni je tako bilo isto ...
Valjda si upravu jer sam kopirao folder war3 :|

Sta bi sad trebao, sve ponovo ?
ETRLuque je napisao/la:
Valjda si upravu jer sam kopirao folder war3 :|

Sry al točno :(:(
ETRLuque je napisao/la:
Valjda si upravu jer sam kopirao folder war3 :|

Trebas da uzmes cd-ove i sve ipocetka da instaliras !
Probaj uraditi ono sto sam ti prvo naveo,ako neuspije nako otidi opet kod nekoga tko ima novi patach instliran kopriaj od njega opet wc3 folder i prebaci bolje i to nego ponovo sve :)
Shvatite da nije mutavi patch za GARENU , vec patch za WAR3!
j0ker je napisao/la:
Shvatite da nije mutavi patch za GARENU , vec patch za WAR3!
Kakav patch za garenu sta pricas ti,switcher sluzi da promjeni war3 patch loool

Post dobio šamar od VioleN

bluetiger je napisao/la:
Kakav patch za garenu sta pricas ti,switcher sluzi da promjeni war3 patch loool
Nebrini shvatili smo mi sta je pisac htio reci,samo na njemu je da li ce on nas shvatit sta smo mi rekli :)
E i meni se isto desilo. Samo instaliraj ponovo Warcraft 3 i onda patcheve i sve ce biti normala. To je jedini nacin !!!!
Ako si prekopirao wa3, novi patch neces moci instalirati, jedino ako ces se je***i sa tamo neki registrima, zato, ako ti je drug instalirao war3 preko cd-a i instalirao je 1.24e patch onda samo opet prekopiraj od njega War3. I tvoj problem bi trebao biti rijesen :)

Ako jos imas pitanja da postavis posjeti BiH Sekciju na gareni, ne moras se registrovati, samo se loginuj sa svojim Garena nalogom. Srecno!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.